keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Pisara,matara,kurjenmiekka ja lumme

Kankaanpään läpi "virtaa" piskuinen joki, jonka keskivaiheille on patoamalla ja veden juoksua rajoittamalla saatu vehreä paikka ja joen rantaa mukailee kävelytie. Rantoja koristaa runsaat kurjenmiekka kasvustot ja lumpeen kukat. Tiira kalastelee ruskeassa vedessä ja taisi telkkäkin pesiä vastarannalla.
Jokikuvia ei palvelin nyt hyväksynyt, joten niistä sitten toisen kerran. Katsellaan sitten kukkia.

 Kamerana Olympus SP-800UZ

 Kamerana Olympus SP-800UZ

 Kamerana Olympus SP-800UZ

Kamerana Nikon D5000+Sigma 70-300

5 kommenttia:

 1. Kaunis kuulas lummekuva!
  Olen myös aina tykännyt putkikasvien kukista, niistä tulee mieleen Tauno Palon vanha levytys, jonka yhdessä laulussa sanotaan: "töllin töyräällä yrtit tuoksuu ja sataa kukkaislunta".

  VastaaPoista
 2. Mitä pienempi kukka, sen jännittävämpi ja kauniimpi se läheltä on :-)

  VastaaPoista
 3. Nämä sinun kuvat ovat niin hienoja ja tarkkoja. Itselleni hiljattai hankin Olympus SP-800UZ ja opetteluvaihe menoillaan. Järkkäri siintää mielessä, Nikon ehkä?

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista. Lumme on tosiaa kaunis ja kuvauksellinen kukka, mutta melkoisen haastava näin rannalta kuvattaessa, ei juuri siedä suoraa auringonpaistetta. Nämä lumpeet vaikka niitä oli paljon olivat pieniä, eikä kunnolla edes auki, vielä jäi kytemään ihan avoimen lumpeen onnistunut kuvaaminen.

  Pipsa ja Mags, pienissä kukissa on todella upeita yksityiskohtia, niitä ei vaan huomaa kun tuolla kulkee. Vasta kamera ne osaa meille näyttää.

  iiris, opetteluvaihe se on minullakin menossa. Järkkärillä nyt olen enmmän kuvannut, mutta kyllä siinäkin opettelua riittää. Intoa ja iloa kuvaamiseesi.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.