sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Takkuaa takkuaa

Bloggeri takkuaa jälleen, kirjautuminen ei onnistu, eikä kommentointikaan ole yksinkertaista. Toivotaan pikaista korjaantumista.
Itse olen vielä läppärin ja Gimpin varassa, ymmärrettävästi kuin eksyssissä =DD. Pöytäkone lähtee taas huoltoon maanantaina tai tiistaina, milloin nyt kuljetusliike tulee hakemaan. Tänään juuri ennen ukonilmaa kävin tuolla tienlaitaniityillä ja vedenäärellä kameroineni, tunnelmaa sieltä löytyi, mutta yhtään en osaa kuvista mitään sanoa. Toisaalta eiköhän meillä ole erilaisia koneita ja erilaisia näyttöjä joten näillä mennään.


8 kommenttia:

 1. Oi, minä tykkään näistä kuvista ihan mahdottomasti!! Nämä sopisivat taas seinälle näytille, niin on tuo värimaailma minun mieleeni. Ihania, etenkin tuo alempi on, aah!!

  VastaaPoista
 2. Vai on sitä kirmailtu pellonlaitaa, iman paitaa?
  Mikäs pöytäkonettasi vaivaa?

  VastaaPoista
 3. Niin sitä Blogger on takkuillut meikäläisenkin kohdalla. Kommentoinneista ei meinaa tulla mitään ja aikaisempi yritys kommentoida kuviasi lenteli cyberavaruuteen. Siispä uusi yritys tai sitten jos menee pieleen, luovutan.

  Siispä kuviin, tasapainoisen kaunis ja pehmeä värimaailma, sopii hyvin hentojen kasvien taustaksi...:)

  VastaaPoista
 4. Bloggerin uudistukset tuntuvat takuttavan sitä. Eilen en päässyt omallani edes uutta postausta tekemään.

  Nämä kauniit kuvat ovat haaleampia kuin "normaalikuvasi" - johtuuko läppärin näytöstä vai olivatko kuvausolosuhteet sen oloiset?

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille, kuvat on sitä mitä Nikoni Sigman putkella ulos antoi. Olosuhteet oli sumeat joten siitä tuo haaleus. Sopii kyllä hyvin näihin kuviin ja muutamiin tuleviinkin ;)
  KooTee, kiintolevy mennyt ilmeisesti. Onneksi on takuuta vielä.

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta huomasin muuttosi. On ollut "kiirettä" ja netissä oltua vain hyvin vähän. Muutan osoitteesi tuonne luetteloon. Minusta nämä(kin) kuvat ovat todella kauniita. Tykkään tällaisesta värimaailmasta kuten Katikin.

  VastaaPoista
 7. Kauniin herkkiä kuvia ja aivan mesiangervot tuoksuu! Olen itsekin uuden ja oudon läppärin armoilla (aivan hukassa). Huomenna pöytäkone pääsee hoitoon.

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia, kaunis värisävy, hieno tunnelma.

  Bloggerin sekoiluun hermostuin minäkin ja muutin kuvani wordpressiin ja hyvin toimii.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.