sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kalamarkkinoilla
Kenties paras tapahtuma Heinolan kesässä.

6 kommenttia:

 1. Ai sinäkin kävit, no emme osuneet samaan aikaan. Siis minä joka en juuri kalaa syö, no kalakukko menee--ostinkin muikkukukkoa "peltipurkissa" kun oli niin hyvää:))

  VastaaPoista
 2. On hyvä vilautella kasvien ja maisemien lisäsi ihmisiäkin. Karsinogeenikala tuoksuu hyvälle, mutta mieluiten ostan tuoreen ja teen siitä jotain. En ole kovinkaan surkea ruoanlaittaja, mutta en halua käyttää kokkamiseen tuhottomasti aikaa enkä seuraa ruokaohjelmaviihdettä.

  VastaaPoista
 3. Hilkka, kalamarkkinoilla käyn aina, vaikka en muuten markkinoista kovin perustakkaan. Tunnelma on aivan toinen näillä kemuilla.

  a-kh,ajoittain kokeilen, ihmisten kuvaaminen ei vaan oikein luonnista. Näissä tapahtumissa uskaltaa harjoitella, kerätä rohkeutta.
  Tuo loimulohi oli hyvää, muuten en oikein valmiiden kalaruokien ystävä ole. Tuoreesta valmistettu on aina parasta. Joskus on mukava tehdä ruokaa oikein pitkän kaavan mukaan, mutta näin kesällä siihen ei halua aikaa kuluttaa.

  VastaaPoista
 4. Aah ihanaa loimulohta, oikein tuoksun tunnen tänne saakka.

  VastaaPoista
 5. Torilla on tunnelmaa....ensi kesänä sitten.
  Harmi vain, että ei olla koskaan tuohon aikaan siellä.

  VastaaPoista
 6. Leenamarketta, siis aivan mahtavan hyvää :)nimenomaan juuri tuolla kalamarkkinoilla saatu.

  KooTee, järjestelykysymys ;) Toivotaan, että ensikesänä onnistaisi. Vahinko vaan, kun ei varsinaisen torin markkinoille saada tälläistä tunnelmaa kuin kalamarkkinoilla.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.