sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Että sellainen retki tänään.

Pakkasin kamerarepun ja läksin suurin odotuksin talsimaan muutaman kilometrin päähän Ruotsalaisen rantaan, jospa vaikka muuttavia lintuja näkisi.
Metsässä on pieni puro, täälläkin esitelty jo moneen kertaan, nyt siinä oli vettäkin reilusti.
Arvaatte varmaan kuinka kävi.....
Ylitys epäonnistui ja mulasin puroon nurin kamerat kaulassa. Onneksi niin ettei kamerat sentään veteen joutuneet, eikä pahemmin edes kolahtaneet.
Kengät täynnä vettä, housunlahkeet polviamyöten märkinä ja muutama kolhu sääriluihin, siinä saldo. Olin sitten puron toisella puolella, mutta ei tullut mieleenkään jatkaa matkaa kallioille, joten uudestaan ojan yli, mutta nyt ei tarvinnut välittää kenkien kastumisesta=DDD
Takaisin kotiinpäin siis, aluksi hiukan ontuen.
Loppumatkasta sain sentään pari kunnollista kuvaakin, joten kamera säilyi ehjänä.Pitäisköhän siirtyä sauvakävelyyn ja sukanneulomiseen.

11 kommenttia:

 1. No onneksi kamerat säilyivät ehjinä! Mua olis kyllä harmittanut jos olisit kamerasi hajottanut. Mitä nyt kastuneista saappaista ja housuista, tai pienistä ruhjeista. :)

  VastaaPoista
 2. Minullekin kävi tänään vastaavanlainen onnettomuus. Kuvasin orvaa ja putosin pieneltä kalliolta alas. Kamera säilyi ehjänä, mutta kopeutin kyynärpääni hermon kallioon :( Makoiltuani voihkimassa parin minuutin ajan pystyin jatkamaan matkaa. Todella kaunis kuva punarinnasta!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tämä kuulostaa todella tutulta. Olen varmasti räpiköinyt kaikki lähimaisemien purot, lätäköt ja lammikot. Mereen en sentään vielä ole mulskahtanut vaatteet päällä. Liukkaat kalliotkin ovat tulleet takamuksen kautta tutuiksi. Tätä se on, niin vain tätä. Onneksi eivät kamerat hörpänneet vettä, silloin katastrofi olisi tosiaan ollut tuskallinen...:)

  VastaaPoista
 4. Luontokuvausta pahimmillaan ( tai parhaimillaan) tekevälle sattuu, onneksi kamerat jäi kuiviksi.

  VastaaPoista
 5. Aurinkoiset kuvat sait kuitenkin kukista eli ei missään nimessä hukkareissu :)

  VastaaPoista
 6. Ei hätiä mitiä. Minulta putosi kamera Maaningan Korkeakoskeen, että plums vain. Hellyttävä tuo pieni punarinnanrääpäle. Ne päästävät aika lähelle.

  VastaaPoista
 7. Tekevälle sattuu. No, onneksi säilyit suht ehjänä ja kamera kans. Ei ois muuten saatu nauttia näistä pirtsakoista kuvista. =)

  VastaaPoista
 8. Jep, sehän tässä nyt naurattaa, että kaikki ovat huolissaan kamerastasi, tai oikeammin siitä, että pysyi ehjänä =D Samaa mieltä muuten itsekkin,
  Tuntuu, että jokainen valokuvauksen harrastja on kokenut samoja "kauhun" hetkiä kamerastaan.

  Nyt sitten linkutetaan molemmat =DD

  VastaaPoista
 9. Kiitokset tästä myötäelämisestä, en enää kuvittele olevani se ainut kompuroija.
  Kameran kohtalo itseänikin eniten huoletti. kengät ja housut kuivuu ja kolhutkin. Onneksi ei käynyt huonosti kummallekkaan. Jalkapuolena tai ilman kameraa olisi ollut hankalampaa tuo kuvaaminen. =DD
  Linkutetaan eteenpäin. Aurinko paistaa joten kuvaillaan kuivalla maalla.

  VastaaPoista
 10. Hassuja me kuvausihmiset... :) Paitsi että mie olisin (salaa, shh..) toivonu omalla kohallani kameran vahingoittuvan =)) Tarttis saada uus, vaikkei nykysessä ole sen kummempaa vikaa ;)
  Tuo kukkakuva on ihanan raikas!!

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.