maanantai 31. lokakuuta 2011

Kävelykeppi

Lauantaina sain yllätyksen....


Voi kuulemma hätätilassa käyttää kävelykeppinä. Jotenkin tuntuu kuin minulle naljailtaisiin jälkikasvun toimesta =DD.
Käyttöä olisi paremminkin opeteltava kameran kanssa.
Kiitos Pete ja Iinuska.

10 kommenttia:

 1. tai sitten sillä voi mätkiä ahdistelijoita..:) Tuo on hyvä lahja ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Mul on samanlainen. Varo, mun omallani on kaksi lempipaikkaa, toinen on makuuhuoneen nurkka (vaa´an vieressä) ja toinen auton takapaksi. Kummastakaan sitä ei meinaa saada mukaan, ei sitten millään. On kotiutuvaa ja jämähtävää sorttia, ainakin tämä minun omani, ei ihan ehkä vielä sohvaperuna tasoa, mutta nurkkautuu jo kovasti...

  VastaaPoista
 3. Miksei tuollaista voisi joku keksiä mikä mahtuu esim avainperään josta sen saa auki teleskooppisesti aukenemaan suuremmaksi, olisi aina mukana.

  Mari on kyllä ihan oikeassa, minullakin jalka lojuu... jossain.. :)

  VastaaPoista
 4. Tarpeellinen on! Vielä tarpeellisempi, kun on mukana. Minullakin se on auton takapoksissa ja tulee joskus jopa kuvauksille mukaan.
  En edelleenkään ole vakuuttunut vakaajien toiminnasta, onhan niistä jotain apua, mutta ei tämä yksijalkakaanj oikeaa jalustaa korvaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaan kannustavista kokemuksista ;) Ankkuroin sen tänään kamerarepun sivuun niin ainakin kulkee mukana, jos reppu on mukana. Kolmijalka taas viihtyy erinomaisesti tuossa eteisen nurkassa.
  No en minä viime aikoina ole oikein kunnon kuvauslenkkejäkään tehnyt, joten kaikesta en voi syyttää laiskaa kolmijalkaa =DD
  Ans'kattoo nyt kuin käy. =D

  VastaaPoista
 6. Jee, mullakin on tuollainen vaikken ole vielä edes neljääkymmentä ;D Itsellä kulkee repun sivussa, suht hyvin siis saatavilla. Kolmijalka vähäisellä käytöllä nykyisin, hämärä&yökuvauksessa tosin ehdoton apuväline!

  VastaaPoista
 7. Varoituksen sananen vielä, jos sun kolmijalka on jo asettautunut eteisen nurkkaan, saattaa tämä pyrkiä samoille apajille. Mulla ainakin kävi niin sen makkarin nurkan kanssa...

  Ala ulkoiluttaa sitä heti runsaasti, ettei laiskistu.

  Minä taas KooTeestä poiketen vannon ehdottomasti kuvanvakaajan nimeen. Se kun on, ei näitä apujalkoja niin tarttekaan. Mulla on yksi obiska, jossa vakaajaa ei ole, ja sen kuvat tärähtävät aina :-D Päivälläkin.

  VastaaPoista
 8. Mulla myös yksi tamroni ilman vakaajaa, jolla "ammun" sarjatulta kuvatessa-löytyy lähes aina yksi kuva joka ei ole tärähtänyt... ;)

  VastaaPoista
 9. Ei minullakaan mitään vakaajaa tuossa putkessa ole, joten...jospa nyt edes se yksi olisi tärähtämätön =DD
  Kunhan nyt olisi sitä päivänvaloakin joskkus:(
  Mari, ankkuroitu repun vasempaan sivuun tiukasti, ettei karkaa.;)

  VastaaPoista
 10. Mari, tästä asiasta ei keskustella =DDD

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.