sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Torilla

Ensimmäinen päivä torimummona takanapäin. Näissä maisemissa ja tunnelmissa, vietetään seuraavat kaksi viikkoa. En toki itse ole paikalla koko aikaa, kun pitää töitäkin tehdä, mutta viikonloput kyllä.


Hieman ankealta tuntui tämä ensimmäinen päivä, kun tori oli muuten autio ja tyhjä, mutta eiköhän se vielä vilkastu.


Yllä "meidän mökki" ja alapuolella torin joulukuusi.

9 kommenttia:

 1. Taitaa olla sarjatyötä nämä kaamean näköiset mökkelöt. Samanlaisia ne ovat myös stadin Tuomaan markkinoilla. Nyt ne on tosin siirretty Senaatintorille, mutta samanlaisessa tylsässä rivissä ne lehtikuvan perusteella ovat sielläkin mitä oliva Espalla. Huomenna sen näkee jos keli on edes jonkinlainen.

  Pistä paljon päälle, toivottavasti kauppa käy.
  Jos olisitte lähempänä niin tulisin ostamaan jotain härpäkettä.

  VastaaPoista
 2. KooTee, samalla "muotilla" taitavat olla. Tosin näitä on kuulema ihan laadukkaitakin olemassa. Pieniä ja kovin hepposia ovat ainakin "meidän mökit". Saa nähdä miten tavarat tuolla säilyvät.
  Kylmä tuli jo tänään, joten lisäkerrastot on tarpeen.
  Kiitos, ajatus on tärkein;)

  VastaaPoista
 3. Viikon päästä pitäisi Heinolassa piipahtaa sukua moikkaamassa, kenties noiden kojujen tarjonta tulee silloin katsastettua.. ;)

  VastaaPoista
 4. Helsingissä Tuomaan torilta Kätsylät ovat siirtyneet Espalta Ulriika Eleonoran torille, mikä ei ole mukavaa taskuvarkaillekaan. Täytyy käydä Turkuakin tutkimassa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä puoli mökeissä on, että myyjille ovat varmaan mukavampia kuin kangasteltat, suojaavat enempi.
  Eiköhän se kauppa ala käydä, mitä lähemmäksi joulua tullaan. Monet havahtuvat työkiireistään vasta muutamaa päivää ennen.

  VastaaPoista
 6. a-kh, torimaisemat uudistuu;)Kohta kaikki torit ovat saman näköisiä, ainakin joulun alla. :)

  Pipsa- Pippuri, oikeassa olet, mökit suojaavat paremmin ja ei tarvitse aivan jäisessä maassa seisoa.

  VastaaPoista
 7. Meillä Turun joulutorilla on samanlalaisia kojuja, aika idyllisen näköisiä. On siellä oikea kuusikin tuotu tänä vuonna, yksityisten järjestämänä, eikä mikään kuusen runko.

  VastaaPoista
 8. Ari, ovat todella mukavia kunhan kokonaisuuteenkin kiinnitetään huomiota. Nyt kun torilla on muutakin elämää ja mökit ovat saaneet persoonallisuutta esille, niin vaikuttaa paremmalle. Kyllä se tästä, ensivuonna jo ihan toinen meininki.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.