lauantai 18. helmikuuta 2012

Katselen toiselta rannalta

Casino ja vasemmalla satamalaituri ja kesäkahvilä Tyyrpuuri. Tuo keltainen rakennus joka pilkottaa puiden välistä on vanha Heinolan kylpylä. Se on toiminut aikojen saatossa monessa "virassa" ja nyt kahdessa ylimmässä kerroksessa on "evakkokoulu" ja kivijalassa minun työpaikkani, vielä vähän aikaa ;) Vasemmalle jää myös Kylpylän uimaranta, hieman siltäkin rakennukset pilkottaa.Rantapuistoa, tuolla tulee aika paljon kuvattua. Vesitorni näkyy keskellä ja siitä hiukan vasemmalle poikottaa kirkon kellotapuli. Sillat jäävät oikealle. Nämä näkymät tervehtivät Heinolaan tulijaa. :)

Rautatiesillan jykevät pilarit, ovat kauniita. Melkoinen rakennustekninen toteutus aikoinaan ja vielä nytkin.

Kiitos tästä retkestä.

6 kommenttia:

 1. Heinola onkin käymätön paikka, ohi vaan huristellaan useamman kerran vuodessa.. Pitäsi ottaa aikaa ja koukata kaupunkiin. Kaunista siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinola on pieni kaunis kaupunki, mutta yhä harvempi enää poikkeaa ohitustieltä ABC-tä lähemmäs. Pistäytykäähän tosiaan.

   Poista
 2. Mukava visiteerata kuviesi kautta Heinolassa. Kaupunki on minulle tuttu lapsuudestani, se on ensimmäinen kaupunki, jossa olen elämäni varrella käynyt. Mieleen jäi jo siltä reissulta rautatiesilta ja vesitorni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii. Nuo ne taitavat olla useimmanmielikuvat Heinolasta. Reuman muistavat useat, mutta nythän sitä(kään) ei enää ole.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.