lauantai 4. helmikuuta 2012

Kuuraa

Kuura rakentelee omia taideteoksiaan virran rannoilla...
Ei muuten ole ihan helppoja kuvata, ainakaan minusta =DD

10 kommenttia:

 1. Sitten kun tuon lähikuvauksen tekniikan oppii niin ei se niin vaikeaa ole. Pitää olla vain vakaa käsi, ja lähes mistä tahansa saa hienoja kuvia kun katsoo taustan mukavaksi. Varsinkin iltapunerruksen kanssa saa upeita lähikuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi pitänyt vaihtaa optiikkaa, mutta kun oli niin pahuksen kylmääääää....luotin tuuriin =DDD

   Poista
 2. .. niin ja hienosti olet onnistunut! juuri tuollaista minäkin pidän.

  VastaaPoista
 3. Tuossa ylimmässä on kuin selälleen jäätynyt eläin tassut pystyssä!
  Kahdessa alimmassa on valtavan kauniit taustasävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama selällään oleva otus tuli minunkin mieleeni kun kotona kuvaa katselin. taustat ovat kyllä kivat, mutta muuten ei kuvat oikein onnistuneet. Kiitos Vikki.

   Poista
 4. Totta on, ei ole helppoa saada HYVIÄ kuurakuvia. Ari kyllä antaa ihan liian positiivisen kuvan asiasta =D
  Totta, että tausta pitää olla neutraali ja terävyysalue sopivasti valittu, kamera mieluusti jalustalla, valotus saatava soivaksi esim. haarukoimalla. Siinä sitä on näpertämist parinkymmenen asteen pakkasella =DD Riippuu tietty siitä haluaako niistä lähes makroja vai esim. talven törröjä, niitä on paljon helpompi kuvata. Itse en ole mielestäni kuurakuvissa koskaan onnistunut. Iineksellä on ollut joitain upeita kuurakuvia muistaakseni viimetalvelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuota kaikkea en kyllä näillä pakkasilla tee. =DD
   Valo ja valkoinen lumi jo sinänsä on hankala, melkein makrolle olisi mentävä ennenkuin oikein kuura tulisi esiin. No siinä sitä on haastetta. Kiitos KooTee.

   Poista
 5. Tuo lumi on kyllä hankala kuvata. Itsekin sitä olen monesti kokeillut. Esim. tänään, mutta tuli niin latteita, vaikka lumen pinta oli mielenkiintoinen. Mitähän KooTee tuolla soimisella ajoi takaa, kun en oikein tuota kuvaus slangia osaa.
  Itse tykkään kuvata makrolla ja valoa vasten, kovasti yritän oppia, siis paljon kokeiluja. Jospa sitä joskus saa sellaisen nappi kuvan. Joskus tuntuu, että jos vaikka makrolla ottaa hieman kauempaa kuvan ja sitten rajaa koneella, niin saa nuo sävyt paremmin esiin.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.