torstai 15. maaliskuuta 2012

Aamulla varhain

Taisin olla liiankin varhain liikkeellä, mutta silti aurinko poltti puhki lokkien siivet (siis kuvissa vaan)Mukavaa oli seurailla harmaalokkien leikkiä jäälautoilla. lautalta lautalle ja annetaan virran viedä =DD Tiedän, kuva ei ole kummoinen, ainut hyvä siinä on tuo orastava valo.

Kyyhkyset osuivat kameran etsimeen jo viimeviikolla ja siinä onnistuin jo paremmin.


Onneksi on viikonloppu edessä ;)

16 kommenttia:

 1. Teitillä sitä on aina vain näitä keväisiä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Se on tuo avoin vesi joka luo keväisemmän tunnun. Vaikka kyllä tänään oli puiden juurellakin jo melko isoja pälviä. Nyt on kevät. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kati. Nuo kyyhkyt asustelevat maantiesillan rakenteissa ja jotakin jännää löytyy aina tuolta ihan veden partaalta, jonne tämäkin syöksyy. Kohta perään meni toinenkin :)

   Poista
 3. Lokkien keväiset kisailut, niin paljon kevättä on jo kuvissasi. Niinkuin kirjoitit, se orastava valo ja veden välke. Tässähän alkaa mieli tehdä ottaa kamera kainaloon ja painua rannalle, mutta ei täältä vielä avovettä löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avonaisen veden määrä kasvaa joka päivä ja eiköhän viikonlopun tai viimeistään ensiviikon aikana ilmaannu joutsenten pääryhmä tuohon joelle. Ovat komea näky kymmenpäisenä joukkona.
   Eipä niitä keväänmerkkejä paljoa vielä muuten löydy, tosin löysin kukkivan orvokin tuolta kadun varrelta. Kuvasin sen tuohon kotoilublogiini

   Poista
 4. Mielettömän hieno tuo ylempi kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli, keväinen aamu on kaunis ja jotain siitä kyllä välittyy tuossakin, vaikken kuvaan tyytyväinen olekkaan ;)

   Poista
 5. Huomaa että kevät on tullut, kuvia linnuista monen kuvaajan blogeissa. Alin kyyhkyskuva kerrassaan mainio eivätkä lokkien siivet onneksi olleet liekeissä, joten sulat säilyivät...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ps, vaihtoehdot alkavat olla likaiset hanget tai linnut, joten valintaa ei ole syytä epäillä =DD Kyyhkyset ovat varma valinta, varsinkin jos valo osuu oikein. Lokkikuvat harmitti pikkuisen, monta meni suoraan tuhkana bittiroskikseen. Tilanteet olivat mainioita :(

   Poista
 6. Heissan,tulla hurahdin jostain tänne ja tulen uudelleen.Nyt löysin hienon blogin,kauniita kuvia linnuista,etenkin joutsenista,joita ootan kovasti keväällä tulevaksi,jotta voin kuvata jälleen niitä!
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tansku ja tervetuloa. Mukavaa kun pidit. Joutsenia minäkin odotan ja kuikuilen kaula pitkällään päivittäin ikkunasta josko näkyisi. Onni on työpaikka joen rannalla ;)aitiopaikalla.
   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinullekin.

   Poista
 7. Oikein kauniita kuvia! Ylimmäinen lähenee maalausta, pidän erityisesti siitä. Hyvää kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Delilah, piti oikein katsella itsekkin kuvaa uudella tavalla :) Oikeastaan alan pitämään siitä itsekkin.
   Oikein hyvää kevättä myös sinulle.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.