sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ei niin kovin aurinkoinen päiväKevät näyttää tapojaan. Aamulla talsimista kymmenensentin lumipöperössä ja parin tunnin päästä lätäköitä väistellen. =D
  Kovin harmaa ja sateinen oli aamupäivä kun kameraa ulkoilutin, siksi ei ole kummoinen tämä kuvasatokaan.

9 kommenttia:

 1. Satakunnassa oli aurinkopäivä!

  Minun on ennenkin pitänyt kysyä, mikä tuo keltainen lintu tuossa blogisi yläkuvassa on. Olen usein tuijotellut sitä ja aprikoinut, onko siinä jokin erikoinen kuvakulma, vai enkö vaan tunne lajia. Kuva on muutoinkin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti täällä on sitten huomenna aurinkoista :) Kuvassa on vihervarpunen. Se on tuossa kuvassa hieman erikoisessa kulmassa, kun keikkuivat milloin mitenkin päin :)

   Poista
  2. Ok, kiitos tiedosta! Keltasirkkuakin vähän mietin, muttei oikein täsmännyt, kun on niin valkeat nuo vatsahöyhenet.

   Poista
 2. Minäkin kävin kameraani ulkoiluttamassa ensimmäisen kerran tänä talvena. Pari tuntia taapersin. Halusin tallentaa kevään merkkejä, niinkuin ovat nämä sinunkin kuvasi.
  Valmistaudutaan kiihkeä tempoiseen kevääseen, joka tulee joutuisaan.

  Nyt vedetään henkeä, kyllä niitä kuvauskohteita on kohta yllin kyllin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka olet malttanut koko talven lepuuttaa kameraa. Kohisten tosiaan kevät tulee ja kohta ei tiedä minne kameraansa osoittaisi. Onhan sitä kuvattavaa koko ajan, kaikkea pientä, mutta aina ei oikein ole sitä parasta kuvausfiilistä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No niin ovat raukat. Ihan palelluksissa .

   Poista
 4. Katselin useamman postauksesi kuvia. Vaikka ovat harmaan sään kuvia, niin kauniita ovat, kuten nämä kissakset ja sinitiainen. Kovin samankaltainen on sää ollut täälläkin. Lunta saatiin tosi paljon, jopa niin, että mökin katolla piti käydä paljastamassa lumen alta tuulettimen putkenpäät. Lumet on kyllä lisääntyneet, vaikka tykky on poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii. En tiedä miksi, mutta jotenkin nuo harmaiden sävyjen kuvat ovat olleet paraimpia kuviani. Kait se vaan johtuu siitä, että pikkuhiljaa alkaa oppimaan ja nyt on näitä harmaita opetteluilmoja ollut runsaasti tarjolla :)
   Lunta on täällä 43cm virallisen mittauksen mukaan, toisaalta tuossa rantapuistossa on jo aika isoja pälvipaikkojakin.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.