perjantai 2. maaliskuuta 2012

Harmaalokki

Siis kevät on tullut...kaksi harmaalokkia liiteli päivällä Kymen yllä. Kuvaajalla oli vaikeuksia seistessään keinuvalla laiturilla ja tuuli oli viedä mukanaan. :)
Viime keväänä ensimmäiset harmaalokki havainnot olit siinä kahdendennenkymmenennen päivän tienoissa.

6 kommenttia:

 1. Kovasti katselin tänään taivaalle, mutta ei vaan näkynyt. Näinä päivinä ne ensimmäiset tänne kuitenkin aina saapuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukaupungin etuja, kaikki tuntee kun jatkuvasti tuossa rannalla kameroineni liikun. Ventovieras ihminen huuteli, että tule tänne täällä on jotain kuvattavaa. =DD Piti vaan taiteilla jäiselle laiturille ja kuvaamiseen ei paljoa aikaa jäänyt. :))
   Kohta tulevat sitten joutsenet.

   Poista
 2. Harva tosiaan tulee ajatelleeksi, miten uhkarohkeaa elämää kuvaajat viettävätkään. Sen tuloksena saa näin hienoja kuvia, tasamaalla turvassa harvemmin onnistuu, joskus mutta vain joskus...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitä ajattele itsekkään, mikään pakkohan ei ole ihan jokapaikkaan ängetä. Kyllä sitä kuitenkin kait jokainen on jostain kalliolta alas tullut vähemmän hallitusti tai mulinut ojissa ja rantavesissä.
   Olihan se laituri jäinen ja avantouimareiden "polku" sellainen pyöreä/ kupera =DD. Tuuli tarttui vaatteisiin, mutta totta on, että kuivalla maalla seisten en olisi näitä kuvia saanut, aina joku puu tai puska edessä. =D

   Poista
 3. Vau, mitä lokkikuvia. Alkoi se vanha Lokkivalssi päässä soimaan näitä katsellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne komeita katsella, kun tuossa pään yläpuolella liitelivät. Siihen en vaan kameroineni ennättänyt :(
   Kiitos Minttuli

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.