perjantai 30. maaliskuuta 2012

Naakka naakeli

Olen nyt täysin tykästynyt näihin kirkassilmiinEilistä kuvasatoa, sitä sitten tulikin hiukan enemmän, mutta säälin sentään teitä, etten tee tästä ihan naakkablogia. En ole aiemmin tajunnutkaan miten kuvauksellinen ja mainio kaveri se on. Klikkaa toki isommaksi ;)

18 kommenttia:

 1. Kovaa se on tuo rakentaminen:))
  Kyllä minä ainakin näitä mielelläni katselen:)
  Antoisaa ja kuvauksellista viikonloppua vaikka toi sää onkin mitä on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt on linnuilla kiirusta ja sitten vielä tuli tuo lumisadekkin. Kunhan nyt ei pakastaisi kovin, on muuten vaikeaa saada jäisestä maasta ruokaa ja heinää.
   Mukavaa viikonloppua sinullekkin, johan se sunnuntaina paistaa... kaiketi ;)

   Poista
 2. Vaikkei niin värikäs lintu olekaan niin onhan ainakin ilmeikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeikäs naakka tosiaan on, ja seurallinen. Nyt vielä aika rohkeakin, mutta kun on poikaset pesässä niin eipä juuri poseerata ja näytetä missä se pesä on.

   Poista
 3. Kaikki linnuthan ovat kuvauksellisia, kuulin tikan koputuksen metsässä mutta en nähnyt sitä iltalenkillä. No, ehkä nuo sinivuokot ja leskenlehti riittivät kuvaussaaliiksi tällä kertaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikki ovat kuvauksellisia, naakka vain kenties sieltä helpommasta päästä kuvattava ;). Kyllä sinivuokot ja leskenlehti tähän aikaan keväästä yhden tikan voittaa ;)

   Poista
 4. Kyllä naakka on kuvauksellinen, veistoksellinen lintu. Tuokin on ilmeikäs risuja nokassaan. Kevätpuuhissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta naakalla on myös melkoinen "huumorintaju" kun sen touhuja pitempään katselee. Taitaisi kesyyntyäkin aika helposti.
   Kyllä se noiden tikkujensa kanssa venkoilikin minulle, kun odotteli koloon sisälle pääsyä kun toinen puolisoista oli siellä järjestelemässä.

   Poista
 5. Naakka on mielenkiintoinen naksuttelija, jotenkin salaperäinen. Sillä on silmät jotka vievät mennessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo silmät tosiaan vievät mennessään, niissä on taikaa ;)
   Eikös naakkaan liity joitakin taruja ja uskomuksiakin? Pitääkin tutkia.

   Poista
 6. Ai nin, oli siellä pulujakin, oli mukana vain 50mm lasi et oikein päässyt rittävän lähelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missasit sitten pulut, koko kuvauskalusto (jalustoineen) on aina oltava mukana vaikka lähikauppaan menisi =DDD

   Poista
 7. Naakalla on paljon linnunviisautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihminen ei vaan tajua sitä arvostaa, kun pitää itseään luomakunnan kruununa.

   Poista
 8. Mun entisen työpisteen (vielä viime kevääseen asti) pihalla ja katolla majailee ihan vakituiseen naakkaparvi. Ne ovat niin kesyjä ja olevinaan, että niitä pitää oikein pyytää väistämään, että pääsee ovesta sisään! Joskus tuntuu, että ne keskenään rupattelee, se ei oo semmosta äänten kakofoniaa, vaan puhetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) voin hyvin kuvitella tilanteen. Naakat ovat juuri tuollaisia. Kyllä ne rupattelevat keskenään, sellaista hiljaista naksutusta toisen vierellä.

   Poista
 9. Eihän naakoista voi olla pitämättä, äänikin on niin positiivinen, siitä tulee aina minusta jotenkin iloinen olo. Vaikka heitä kovasti välillä moititaankin kun syksyisin isoina parvina joskus tyhjentävät viljat pelloista. Kaikki varislinnut ovat minulle kovin läheisiä, ovat niin persoonallisia ja kekseliäitä. Eilen sattui, kun istuin kuvaamassa nokikanoja niin varis tuli takaapäin hipsien ja alkoi kiskoa nokallaan takanani maassa olleen reppuni lenkkejä. Olin juuri hetkeä aiemmin heittänyt sorsille eväistä jääneet murut, ja varis oli selvästikin nähnyt tämän jostakin puusta katsellessaan. Päätti selvästi että tuolla sillä on repullinen ruokaa, ei kun käynpäs haemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun malttaa oikeasti pysähtyä katselemaan avoimin mielin niin saa luonnosta paljon enemmän irti. Varislinnut tosiaankin ovat erityisen mukavia persoonia. Variksista varsinkin on paljon mukavia muistoja. Naakkoihin olen tutustunut paremmin vasta ehkä vuosi sitten.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.