maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kotimatkalta

Västäräkkihän se siinä keimailee nurmella. Hieman on kuin eksyksissä vielä, kovasti lauleli ja etsi kaveria...turhaan

 Rantoja pitkin pieniä polkuja kiertelin kotiin. Lokit varailivat pesäkiviä. näin myös telkkiä, silkkiuikkuja, kuuntelin kuikan "laulua". Rantasipikin oli jo paikalla. Isokoskelot ovat yksiä suosikkejani, alla naaras pienessä sulassa yksinään.

Sinivuokotkin näin nyt kukassa, niitä olikin rantametsä sinisenään.


Leppoisaa, lämmintä kevät iltaa

12 kommenttia:

 1. Västäräkkiä olen odottanut kuvattavaksi, samoin sinivuokkoja - ei vielä näkynyt vakituisessa vuokkopaikassani, vaikka monin paikoin on. Kivat kuvat tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman myöhässä taitaa sinivuokot olla, mutta tämä lämpö kyllä kirittää ne kukkaan. Yksi ainoa västäräkki on pyörinyt tuossa numella meriharakoitten kanssa, koskahan muut tulee. Kiitos Iines.

   Poista
 2. Pitäis taas aktivoitua kameran kera ulos, vanhoja kuvia vaan tarjoilen... mihin lie aika mennyt viime aikoina, tosin makuuhuone sai uutta tapettia hiljattain, parveke kesäilmeen, kaverin autotallissa ollut nikkaroimassa... hups, nyt hokasinkin miksi kamera ei ole surrannut.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on ;) aika kuluu. Mutta aikansa kaikella kohta on sitten kuvaamiseen enemmän aikaa kun muut hommat on tehty....ainakin hetkeksi ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se ennustaa teille lämmintä kauden alkua ;), no samalla saadaan sitten kesää muutkin.

   Poista
 4. Hienosti kuvattu nuo sinivuokot, vesilinnut ovat mukavia kuvauskohteita. Voi olla että on lumeton vappu.. eteläsuomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ari. Vesilintuja on sillälailla helpompi kuvata kun ne ovat rauhallisempia eikä hyppele miten sattuu. Telkkää ei lasketa tähän, se sukeltaa aina kun kameran näkee... melkein ainakin. =DD
   Lumettomaan vappuun uskon minäkin, vaikka tuonne jenkkeihin se talvi tulikin uudestaan

   Poista
 5. Siellähän on kohta sinivuokkomeri!
  Västäräkkiä tätä pyrstönheiluttajaa odottelen se tuo niin kevään tullessaan, mistähän sekin on nimensä saanut :)
  Koskelo on kaunis ja kuvauksellinen lintu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, nuo joen ranta metsiköt on aivan sinisenään. Västäräkki on kevääntuoja ja siihenhän liittyy hyvin paljon uskomuksia. Mistä tuo västäräkki nimi tulee en kyllä edes osaa arvata :)

   Poista
  2. ....löytyi. löytyi sinivuokkoja löytyi, aaah upean näköisiä metsiä ja rinteitä. Ja on tuo virta tuossa keskella Heinolaa melkoinen lintu virta. Jokainen kevätaamu sieltä löytyy uusi lintulaji: on uikkua, telkkää, hanhea. merimetsoa...mulla loppuu tuntemus, piti ostaa lintukirja. Upea kuikan kuva sivullasi, ihan tuli ikävä mökki-iltoja ; kun kuikka huhuilee tyynessä illassa järvellä,silloin on kesä. t. marja-leena

   Poista
  3. Hienoa Marja-Leena, olet löytämässä sen upeimman Heinolan. Ihanaa.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.