torstai 31. toukokuuta 2012

Aamu alla omppupuun...

Matkalla töihin. Nämä aamut pitää nyt käyttää hyväkseen...Aivan ihana aamuinen hento valo, mutta oli kylmää. Juuri tähän päivään sopivat omenapuun kukat.

6 kommenttia:

 1. Hohh...hoijaa...
  Kaunit ovat Omenapuiden kukat - siellä 'etelässä'.
  Ei kukan kukkaa - nohhh... oli tuolla Puron varressa pari Suo-Orvokkia - niillä saan huomenna Kesä-Ajan alkuun...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elähän huoli, kohta täällä on kaikki kukkimisensa kukkineet ja kaiholla katselen sinun omppupuitasi ja kukkiasi. Suo orvokki on muuten yksi kauneimpia kukkia, yhtään en ole niitä päässyr kuvaamaan joten.... odotan kuviasi ;)

   Poista
 2. On ne niin kauniita nämä omanapuut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne, sääli vaan kun kukat niin herkästi karisevat alas ja nyt on luvattu kaatosadetta. Onneksi ehdin edes nämä kuvat saada.

   Poista
 3. Aamut ovat henkeäsalpaavan kauniita, varsinkin jos on niin varhain liikkeellä, että kaikkialla vielä nukutaan. Omenapuut ja niiden kukat, samoin muiden kukkivien puiden kukat, miten kaunista. Ja kun terälehdet jossain vaiheessa irtoavat, miten huikaiseva näky silloin onkaan edessä. Kuvasi ovat kauniita,tasapainoisia ja oletpa saanut hämähäkinkin kuvaan mukaan. Miten nämä hetket saisi säilöttyä sisälleen...?...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamujen ihana viileys, auringon hento valo, ja lintujen laulu, ei sitä voi kuvitella jos ei pääse kokemaan. Omenapuissa on sellainen hyvin hento tuoksu, nyt sen eroittaa kun voimakkaasti tuoksuvat puut ovat kukkimisensa lopettaneet. Omenapuun kukka on niin hauraan kaunis.
   Kiitos Pitsit, niinpä niin, miten tämän kaiken saisi säilöttyä muuten kuin kuvina.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.