perjantai 11. toukokuuta 2012

Jotakin pientä

Jo toinen lämmin päivä peräkkäin, tänäänkin +18, näytti mittari varjossa. Tuuli puuskissa navakasti, mutta sekin oli lämmintä kesätuulta ja ensimmäisen kerran tuulen kuuli myös koivuissa. Sen verran isoja jo lehdet ovat.
Pitipä sitten koettaa jotakin lähes mahdotonta tällä säällä....jos vaikka onnistaisi, sillä tapasin pieniä sinisiipiä leikkimässä hiekkaisella rinteellä. Olisikohan tämä paatsamasinisiipi?


Sitkeästi kun odottaa niin tulee hieman tyynempi sekuntti ja sarjana lataa menemään, niin joku onnistuukin...ainakin melkein.


Sitruunaperhonen oli väsynyt ja liikkumaton. Kovin oli jo pukukin nukkavieru, mutta siitepölyä on vaan jaksettu kerätä.

Tämä olikin yllätyskuva. Kuvasin vaan noita patukkapäitä ja koneella huomasin kuvassa jotakin muutakin pientä ;)

Paljon, uutta ja ihastuttavaa muutakin näin taas kotimatkalla, Käenkaalikin jo kukki, mutta sen kuvaaminen se onnistunut :((

4 kommenttia:

  1. Perhosia alkaa tulemaan yhä enemmän. Meillä ollut tasaisen harmaa päivä, yöllä tuli vettä kaatamalla. Mutta selvästi vihreämpää kaikkialla kuin viikko sitten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuntui mukavalle havaita nuo pinet siniset perhoset siinä hiekkarinteellä. Vihreää on jo tosiaan paljon ja joka aamu tuntuu, että sitä on vielä enemmän. Hieman tulee haikea olo, kohta kaikki on kukassa, linnut pesissään ja luonto tavallaan pysähtyy, ei ole enää näitä riemullisia aamuja jolloin huomaa taas uutta työmatkan varrella.

      Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.