keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Peippo ja ruokokerttunen


Maanantaisen luontopäivän antia nämäkin.
Tästä ruokokerttusesta (mikäli oikein tunnistin) olen erittäin otettu. Lintu on mestari puikkelehtimaan pusikossa, mutta onnistuin saamaan useammankin ihan kelpo kuvan.

Herra peippo taas asettui näkyvämmälle paikalle oitis kun näki kameran ;)


Eikö olekkin ihan hyvä poseeraus =DD

8 kommenttia:

 1. Alimmainen on eniten mieleeni, toki hyviä kuvia kaikki! Viikonloppuna mökille, saas nähdä tuleeko taltioitua vuoden ensimmäinen saariauringonlaskukuva... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Wiltteri, toivotaan että pääset kuvalla taas maalaamaan taivaanrantaa, kunhan nämä ukkosmyräkät on ohi. aurinko paistaa nyt ja lämmintä +20, mutta tuuli yltyy. Oikein mukavaa viikonloppua jo tässä vaiheessa.

   Poista
 2. Hieno bongaus tuo ruokokerttunen! Ja peipon kuvat ovat hyvät. Peippo on onneksi kiitollisempi kuvattava kuin tuo ylempi, joka on lisäksi aika vaalea kameransilmän löydettäväksi. Hyvin onnistuit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peippo oli valonkin kannalta paremmassa paikassa. Vaalea ruokokerttunen sikälikin hankala, kun aurinko paitoi etu oikelta minuun nähden. Siltikin oli hienoa bongata se ;) Kiitos Iines

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ja riittävän paikallaankin :)

   Poista
 4. Ruokokerttuset ovat ihanan näköisiä ja onnea on saada niistä noin hienot kuvat. Peipot ovat kauniita ja laulua kuuluu nytkin korviini läheisistä koivunlatvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli, nämä pusikoissa viihtyvät pikkuiset ovat vaikeita saada kuviin ja nyt vielä hankalampaa, kun tuli lehdet suojaksi :) Peippo sen sijaan on rohkeampi ja tulee mieluusti ihan selkeästi esille ja pysyy jopa riittävän kauan paikallaankin.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.