tiistai 26. kesäkuuta 2012

Aamuvarhain

klo 4.30


Mikä ihana tunne ja tunnelma käyskennellä utuisessa hieman kirpeähkössä ilmassa pihamaalla. Katsella ja kuunnella kiireettä aikaisia lintuja ja niiden touhuja. Väritkin ympärillä näyttävät ihan uusille. Hienoinen usva nousee lahdenpuokamaan ja kuljen laiturille, vielä ei auringon säteet suoraan osu tähän, mutta on  aivan valoisaa.
Juhannuksen ajan parasta antia oli osaltaan juuri tämä. Kun menet ovesta ulos, olet keskellä luonnon omaa näytelmää, olet osa sitä.
Ei mitään tavaroiden pakkaamisia, lähtemisiä, siirtymisiä....

10 kommenttia:

 1. Voi miten aikaisin olet liikkeellä meikäläisellä on vielä täkki korvilla ;)
  Aamulla on kyllä tunnelma kaunis niin kuin kuvastasi näemme, kaunis heijastus kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolla malttanut nukkua=DD Täällä kaupungissa nuo aikaiset aamut tuppaa jäämään ajatuksen tasolle sinne täkin alle. =DD. Kiitos Raija.

   Poista
 2. Aamuhetken ovat niin seesteisen kauniita. Järvikin voi päivän vaahdota, mutta aamulla se on asettunut ja on aivan peilityyntä. Nuo hetket ovat iloa mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut ovat kuin puhdas kirjansivu, ei vielä tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Siinä on mukava viivähtää. Aivan liian harvoin tulee tätä ihanuutta nautittua.

   Poista
 3. Rauhalliset aamuhetket, ne ovat kesällä parasta. Sen huomaa seesteisestä kuvastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenelläkään ei ole kiire, ei luontokappaleillakaan, nekin vain nauttivat tuosta lyhyestä hetkestä jolloin uusi päivä "syntyy".
   Kiitos Minttuli

   Poista
 4. Sen lisäksi, että olet taitava kuvaaja, olet myös erinomainen kirjoittaja! Kesäaamun tunnelmat välittyvät tässä suoraan sydämeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati kauniista sanoistasi. Tunnelma välittyy sellaiselle joka sen osaa ja haluaa vastaanottaa. Tuo parituntinen yksin,tuossa pysähtyneisyyden kiireettömässä hetkessä,oli kokemisen arvoinen.

   Poista
 5. Juuri tuollaisia aamutuokioita Suomessa kaipaan. Onhan niitä toki täälläkin, mutta se ei vaan ole sama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä jos kuka aikaisena aamuihmisenä nauttisit näistä aamun odottavista tuokioista, kun mikään ei oikein ole vielä herännyt.
   Tuo, että kaipaat juuri näitä suomalaisia aamuhetkiä, on varmaan monelle ulkosuomalaiselle tuttu tunne.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.