lauantai 2. kesäkuuta 2012

Katoavaa kauneutta.

Myrskyinen sateinen päivä, no siivoilin sitten nurkkia ja kuvat tälle päivälle etsin eiliseltä.
Omenapuut oli täydessä kukassa, liekö enää kukan kukkaa tämän päivän jälkeen.


Vaikka tuuli kovasti ja vettä tuli taivaan täydeltä niin peippo vaan lauloi pihakoivussa. :)

Toikohan myrsky tullessaan meille kesän?

14 kommenttia:

 1. Oikeastaan täällä satoi aika vähän, tuuli kylläkin ja klo15 kurkkas aurinko ja äsken uudelleen. Taivas näkyy kirkastuvan:))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä satoi, tosin kuuroina, mutta reilusti vaakatasossa tuli. Tuossa alkuillasta jo pilkahti aurinkokin, mutta nyt taas pilvessä. Koko päivän sai valoja pitää päällä :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi kuvasin eilisaamuna :)

   Poista
 3. Eipä van tuonut, vaikka sitä oltiin vastassa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D eilinen oli alkusoittoa, tänään kunnon myrsky ja huomemnna hiljalleen kevään loppusoitto muuttuu kesään. =DD Uskotko ??
   Kiitos käynnistä oli tosi mukavaa.

   Poista
 4. Meilä sattaa, tuulee ja nurkat pölisee :) Eli siivousta tehtu meiläki päin :)Ihana myös tuo edellisen postauksen kurre-veitikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi se myllertää vähän jokapuolella eilen ja pilviseltä vaikuttaa tänäänkin. Vaan kyllä se siitä. Kiitos Jaana.

   Poista
 5. Omenapuiden kukintaa vasta odotellaan, mutta kesässä jo kuitenkin elelen. Ei ole pakkasta, ei lunta, kukkat kukkii (ainakin voikukat) ja linnut laulelee. Sitä on tottunut niin vähään, täytyy repiä siitä vähäisestäkin kesä aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että kesää ootellaan samaan tapaan kuin syksyllä talveakin, sitten se vaan rymähtää päälle. Kohta huokaillaan hirveitä helteitä =DDD. Kesää se on vaikka sataisi koko ajan, ei ainakaan ole pakkasia eikä pahemmin luntakaan. Nautitaan.

   Poista
 6. Täällä Karjalassakin kukkii mutta pohjanmaalla vasta lehtii.. harmi kauniita omenapuun kukkia, kukinta on muutenkin niin lyhyt mutta uskomattoman kaunis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin lyhyeksi taisi jäädä, toivotaan nyt kuitenkin edes jonkinmoista satoakin. Kukkiva omenatarha on upeaa katseltavaa.

   Poista
 7. Onneksi pölyttäjillä oli muutama kaunis päivä! Täälläkin tuuli ihan valtavasti, pihavaahterastakin riepotteli lehtiä irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan,on edes hieman satoa odotettavissa. Vaikka näinhän taitaa käydä joka vuosi tuuli ja sade hakkaa kukat maahan, samoin käy monesti pioonin paraaseen kukinta aikaan.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.