keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Paluu sunnuntaihin


Vain yksi, pieni polku......ja kaksi eri maailmaa. Kummassa viihtyisit paremmin? Itselleni tuo ylempi on se oikeampi ympäristö.

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vettä ja kalliorantaa. Sinulla ne kalliot yleensä ovat vaakatasossa ja kohtuullisen sileitä. Täällä ne nousevat lähes kohtisuoraan ylös ja ovat vähemmän sileitä. =DD
   Mutta perusmaisema on sama. =D

   Poista
  2. Joo, meinasinkin kirjoittaa, että vähän karumpana kiitos :) Nyt niitä kallioita on ja tulee blogilleni taas oikein urakalla. Viime viikonloppuna olimme varsinaisella kalliosaarella ja kamera lauloi.

   Poista
  3. Odotahan kun tässä loma alkaa.... saat karua kalliota=DD Kuviasi odotellen.

   Poista
 2. Rakastan havumetsiä ja kalliopolkuja, mutta kävelen kyllä mieluusti lehtomaisemissakin ja pilkottaahan tuollakin järvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin olen mieltänytkin sinut havumetsiin ja kankaille, sammaleisille kallioille joilla kenties on jäkälääkin tarjolla.;)
   Tuo polku kulkee vaihtelevasti rannan suuntaan. Välillä noustaan jyrkännettä ylös ja tullaan toista alas, sitten tuokio saniaisten, pitkän heinän ja itikoiden seurassa, kunnes taas noustaan louhikkoista rinnettä ylös. Ihanaa.

   Poista
 3. Taidanpa minäkin kallistua ykkösen puolelle. Kaunis on koivikkokin, niin tutun näköistä, aivan kuin olisi täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se onkin juuri siinä, koivikko, vihreys...onko se niin saman oloista kaikkialla, tasaista , helppoa kulkea. Toki kaunista sekin, mutta...
   kapea vaihteleva kalliopolku, jossa saa asetellä jalkansa jotta ei kompuroi tuo uuttaja "jännittävää" koettavaa ja katsottavaa. Kenties???

   Poista
 4. Vai LOMA! Vielä yksi päivä ja sitten =DD
  Eipä tullut uusia kuvia eilen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yksi päivä... pitäisköhän perua;)), jos vaikka vielä vähän aikaa . No ei vaiskaan. Kyllä minä eilenkii ja tänäänkii kuvasin, mutta ei ne kuvat nyt oikein sytyttäneet, oli niin pliisuja =DD
   Missä ne sun uudet kuvat viipyy? Kyllä siinä auringonoton lomassa vois... =DD

   Poista
 5. Ylempi on kaikessa karuudessaan kauniimpi mun silmään.. mutta alempi näyttää helpompikulkuiselta (jos vaikka typy olisi rintarepussa) ja luonnon helmassa nyt on aina kaunista eli molempi parempi.. Onneksi voi saada molemmat maailmat saman polun varrelta, se on rikkaus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn kanssa tuollaiset polut taitasi olla parempi jättää väliin. Itikoita ja kiviä ja kantoja ihan liikaa. =DD Mutta luonnossa liikkuminen on nyt aivan erityisen mukavaa, tai minusta se on sitä aina, taidan olle joku metsän elukka. =DD Mutta luonto on meille rikkaus kuten sanoit. Kiitos.

   Poista
 6. Vesi on tärkeä elementti, mutta vihreä metsäkin näyttää houkuttelevalta.. metsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi on molemmissa lähes yhtä lähellä, mutta myönnän vihreän saniaismetsän ja heinikon houkuttelevuuden. (ei lasketa hyttysiä, eikä punkkeja, nehän kuuluu asiaan) =DD

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.