lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pieniä palleroisia aamuhetkiä.

Voiko ihanammin aamun enää alkaa....

"älä huoli olemme me vielä tallella". Liekö nämä kuoriutuneet siitä pesästä joka on työpaikkani katolla räystäskourussa...korkealla. Miten poikaset sieltä tulee alas on mysteeri vielä....


Tässä kuvassa ei näy, mutta oli erikoinen tilanne, kun lokin poikanen oli sorsaemon hoivissa tuossa samassa katraassa. Tilanne häiriintyi kun menin liian liki. :(
Sorsaemokin johdatteli pesueensa hienikon suojaan.


Lisää pienokaisia odotettavissa. Nyt on kolme härkälinnun pesää seurannassani ja kaikilla hyvät mahdollisuudet. Odotan kovasti näkeväni poikasenkin.

14 kommenttia:

 1. Voi että, nämä lintukuvat on ihania. Meillä tuo vesi on senverran kaukana, ettei viittis lähteä kytikseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintumaailmassa tapahtuu juuri nyt niin paljon ja nuo pienet ovat niin suloisia. Harmi kun sinä et pääse veden äärelle, minulla sitä taas on ympärillä yllin kyllin.

   Poista
 2. Sikiävää sorttia on tuo sorsakin....Kylläpä sinulla noita seurantatehtäviä riittää! Ihanaa kun kohta pääset ihan kokopäiväiseen hommaan luonnon pariin:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa vaiheessa sorsan poikia on vielä runsaasti, mutta valitettavasti joukko kutistuu liki puoleen. Maailma on vaarallinen pienille poikasille.
   Odotan kovasti tuota koko päiväistä luonnossa liikkumista. Nämä härkälinnunpesät joita seuraan on vajaan kilometrin matkalla, joten eipä juuri työllistä ;))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli. Pienet linnunpojat ovat kyllä hellyyttäviä. Vaikka eipä ne kaikkia miellytä, aamulla eräs mieshenkilö yritti potkaista juuri noita lokin poikia, kun meni liian liki niitä ja emo teki hyökkäyksiä.:(

   Poista
 4. Tiitsa, sä oot kyllä melko velho bongaan ja kuvaamaan noita lintuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Linnut ovat viemässä mennessään, kuvia on niin paljon, etten kehtaa edes blogille laittaa. Se maailma on nyt niin kiehtovaa. Kiitos Tillariina.

   Poista
 5. Hauska tuo ylin kuva, siamilaiset lintukaksoset :)
  Upeita kuvia!
  Laita vaan paljon lintukuvia ei näihin kyllästy ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki. Olivat tosi huvittavia tuossa kivellä nököttäessään.
   Kyllä niitä varmaan vielä tulee ;))

   Poista
 6. Kiitos Tiitsa! :) Lintukuvia on kiva katsella, varsinkin, kun bongaukset ovat noin osuvia! Tuo ylin on mainio; mihin toinen pallero loppuu ja mistä toinen alkaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pessi, yritän saada kuviin aina jotakin, ettei ne olisi ihan pönötyskuvia. ;) Lokinpokasista saa todella mainioita kuvia, ne kun on tuollaisia honkkeleita juuri nyt. :))

   Poista
 7. Ihana poikuekuva...

  härkälinnun poikasia olisikin hauska nähdä.. Toivottavasti onnistut saamaan niitä kuvaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, ensi viikolla kuvittelisin poikasten ilmaantuvan. Ainakin kierrän päivittäin katsomassa.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.