torstai 14. kesäkuuta 2012

Tämänpäiväistä

Tuota koiranputkien reunustamaa tietä pyöräilen(lin) yleensä kotiin töistä.


Viimeaikoina olen sattuneesta syystä kaartanut loivasti vasemmalle, tullut pienen sillan yli, lähelle tuota laituria, sillä aivan laiturin vieressä oli se härkälintujen pesä. Pesä oli tänäänkin vielä siellä, mutta tyhjänä ja linnut uiskentelivat lahdella.


Muutama askel eteenpäin, koska näkyi niin kaunista taivasta, no veneet tulivat kylkiäisinä. Tuossa vasemmalla on saari jossa aivan ihana huvila myynnissä...tarttis lottovoiton ja sai se olla vähän isompikin. =DDD


Niin, että otin niitä uusia kuviakin ;)) ja ei ollu edes tirppoja. Niin olin siis Heinäsaaren leirintäalueen portilla.

4 kommenttia:

 1. ...lin :) saanee siis onnitella :D
  Keskimmäinen kuva on ihanatunnelmainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...lin tosiaan, huomenna tuskin tuota kautta ajelen ja sitten alkaakin loma ja työt loppuvat heinäkuun lopussa. Ajattele on mahdollista lähteä kameran kanssa lenkille ihan just silloin kun huvittaa =DDD Kiitos Vikki.

   Poista
 2. Kuulinkin kahviseuraltasi, että alkavat olla "viimeiset piipussa" - onnea sen johdosta! Yksi merkkipaalu saavutettu. Miltäs tuntuu? Voit alkaa ammattivalokuvaajaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onhan se tietysti, mutta jo projektin alussa laskin näin ja siihen ei ole tullut kuin 4kuukauden heitto. =DD
   Tällä hetkellä tuntuu pelkästään helpottavalta. Mitenkähän sitä pärjäisi jos aloittaisi epätarkkojen ja sekavien kuvien erikoistumisen ja tekisi siitä eläkeammatin =DDD

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.