lauantai 28. heinäkuuta 2012

Olipa kerran pukukoppi

Se suojasi uimareita, heidän vaihtaessaan vaatteita tuolla kaivannon uimarannalla. Torstain ja perjantain välisenä yönä joku, jotkut saivat aikaan sen, ettei enää ole pukukoppia
Aamuyön tunteina palokunta kävi sammuttamassa palon. Onneksi on satanut riittävästi viime aikoina. :((( Muuten olisi voinut palaa paljonkin, sillä kopit ovat  olivat kuivalla mäellä.
Ei aina oikein jaksa ymmärtää.....

12 kommenttia:

 1. Enkä minäkään:(( Eiks näillä ole mitään muuta tekemistä, nähtävästi ei...ja huono kotikasvatus:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla uimarannalla on aiemmin ollut ilkivaltaa enemmänkin, nyt oli pari hiljaisempaa vuotta. Siellä on niin hyvin suojassa kakilta katseilta.

   Poista
 2. Meillä meni vastaavanlaisesti muutama vuosi sitten satama-alueella ihana kreikkalainen grillikahvila, ja kesäteatterin/leikkipuiston välinevarasto. Jotain niillä polttajilla fiilraa päästä. No, se varasto uusittiin pian kaupungin toimesta, mutta tuota kahvilaa ollaankin saatu odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmetyttää, kun aina puhutaan ettei ole mitään, no sitten yhteiskunnan varoijn rakennetaan esim. laavuja ja huolletaan niitä, tuodaan polttopuut sun muut. Tuloksena: puut varastetaan, kirveet ja sahat löytyy järvestä ja laavu poltetaan. On se kivaa, eikä kaikesta todellakaan voi syttää nuoria.
   Tätä pukukopin paloa nyt ei tiedä kenen rötöksiä on.

   Poista
 3. Pyromaani saa nautintoa kun näkee liekit! Sitten on tietysti näitä ihan tavallisia jässejä, joista on kiva leikkiä tulitikuilla ja vaaralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti porukka on pitänyt nuotiota tuolla sisällä ja siitä lähtenyt, kun miesten puoli on pahemmin palanut. Tai sitten tosiaan vaan tuikattu tuleen ja karkuun. :((

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sitähän se on. Tuo ranta on levoton, eipä sinne juuri arvaa kukaan iltauinnille mennä, kun nuoriso hilluu laiturilla. Eikä niille oikein mitään mahda. Poliisi ajaa pois...no porukka tulee takasin,kun auton takavalot häipyy.
   Päivisin mitä ihanin paikka.

   Poista
 5. Äh... tosi tylsää! :/ Koskaan ei tiedä milloin joku pilaa toisten ilon ja ilmeisesti saa siitä itse jotain kummallista hyvää oloa. En ymmärrä...
  Meitä on moneen junaan ja onneksi oikeaan suuntaan menevässä junassa on enempi matkustajia! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea näitä on ymmärtää, rikotaan ja tuhotaan, poltetaan tahallaan tai vahingossa. Olipa syy mikä hyvänsä tekijöiltä puuttuu vähäisinkin vastuuntunto. Todellakin meitä on joka junaan ja onneksi tuo joukko on vähäisempi, mutta näkyy paremmin.

   Poista
 6. Veikkaan tyhmyyttä, tietämättömyyttä ja olutta syyksi. Harvemmin näitä tietoisesti poltetaan, useimmiten syynä on juuri kaveriporukka + tuli + olut. Jätetään sinne nuotio yksinään ja lähdetään kartsalle. Näin ainakin meillä ja liekö tuo nuoriso missään niin erilaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän tuo on,tyhmyyttä joka tiivistyy porukassa. Aina tulee uusi joukko, jos vanhemmille alkaa järki kasvaa tai joku muu puuttuu touhuun(yleensä poliisi).
   Pukukopeilla on varmaan vietetty monta "mukavaa" iltaa pimeiden alkaessa, mutta nyt meni sekin ilo, ihan omaa tyhmyyttä.
   No, täällä kyllä on laavuja polttaneet vähän varttuneemmatkin teinit (+-50v):(((

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.