sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Parvekkeelta

Parvi pikkulintuja pyrähti lähipuihin ruokailemaan, lienevät ainakin osin tämän kesän poikasia. Vikkeliä olivat kun keikkuivat oksilla ja tuulikin sai annettua hieman lisää vauhtia.


Tinttejä ja varpusia siellä ainakin oli. Hieman nuo luvattomasti parvekkeelleni asumaan asettuneet ampiaiset häiritsivät kuvaamista, kun menin liian liki HEIDÄN kulkureittiään. :)

6 kommenttia:

 1. Sinitiainen se siinä tarkkailee ;) Eikö niitä ampiaisia saa millään pois sieltä parvekkeeltasi, eivät ole mukavia suralaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne sieltä pis varmaan saa, pitäisi vaan paikalistaa se pesä. Epäilen nimittäin että siellä on kaksi pesää ja se toinen olisi siinä sohvassa :( Hieman hankalampi tapaus.
   Ei ne mukavia ole, menin tänään banaanin kanssa sinne ja hyvä etten haukannut ampiaista, heti se oli siinä banaanissa.

   Poista
  2. Se onkin sitten hankala ja vaarallistakin karkoittaa kun ei tarkkaan tiedä missä pesä on ja montako niitä on. Voivat ollaa suuriakin. Pitäisi varmastikin kysyä neuvoa joltain asiantuntijalta, raidi on yksi keino mutta en yksin ainakaan yrittäisi, eivät ole leikin asia.

   Poista
  3. En minä yksin arvaa yrittää, parveke on täynnä tavaraa. Kukat pitäisi ensin kantaa sisälle ja sellaiset tavarat joissa pesä EI voi olla.. no katsotaan nyt, eiköhän tuo järjesty. Tai sitten saavat olla, antaa ne varmasti kukat kastella ;)

   Poista
 2. Raidia parvekkeelle! Meillä mökillä olivat jo harmaasieppo houkutellut poikaset pois pesästä ja hyvä niin, ei jäänyt kissoillemme mitään vaanittavaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sieppo ehti ensin :) sai kissatkin olla vapaammin.
   Huomenna haen raidia ja jos ei muuta niin koetan napsia noita vähän kerrassaan pois. Pitäis vaan löytää se pesä(t), ilman että saa tuikkaisuja kroppaansa.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.