maanantai 23. heinäkuuta 2012

RuokahetkiEi täällä aurinko tänään paistanut, kuva on eiliseltä reisulta. Hopeatäplä oli hyvin nälkäinen ja siirtyi vinhaa vauhtia kukalta kukalle. Tuossa on selvästi hyötyä pitkästä imukärsästä.

8 kommenttia:

 1. Hieno kuva. :) Omat perhoskuvat ovat todella harvassa, aina kun näen jonkun perhosen jossain ja otan kameran esille, lähteekin otus jo liihottelemaan muille maille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lolde, sellaisiahan ne vähän ovat vilkkaita liikkumaan. Odota hetki niin se tulee samaan paikkaa takaisin... useinmiten ;) Lykkyä tykö.

   Poista
 2. Hyvin näyttää ruokailu toimivan (pillimehua):)
  Malttoi sentään hetkeksi pysähtyä! Tapasin eilen monta tesmaperhosta joitten siipien reunat olivat huonossa kunnossa, ihan pahastikin rikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolta mitään taitaisi saadakkaan ilman pilliä. :)
   Näitä kuluneita perhosia on aika paljon, lentoaika alkaa olla lopussa tai sitten on sade ja heinikko tehneet tehtävänsä. :(

   Poista
 3. Onpas kaunis! Hopeatäpläkö, kiitos tiedosta. Näin tänään samanlaisen ja sain kuvaankin. On hieman tuo perhosten tunnistaminen vielä hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhoset onkin hankalia tunnistettavia, erot ovat niin pieniä. Nyt niitä alkaa lentelemään, jos vaan saadaan aurinkoa, eikä tuulisi niin kovasti. Kiitos Minttuli.

   Poista
 4. Hienoja ötököitä...mä en vaan saanut perhosta sunnuntaina linssiin vaikka perässä kuljin....otin nyt ötökkäkirjan kaupunkiin niin alanpa katsella mitä olet kuvannut!!!!
  Toivottavasti sinä et ollut pudonnut "lutakkoon", siellä oli nim. paloauto +vene ja poikia kun tulin ip. kaupunkiin;-))) Tuskin heillä mitään harjoituksia siellä oli!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan nyt sitten ötökkäjahtiin;) Mukavaa se on.
   En käynnytkään tänään lutakolla, toivottavasti huomenna olisi sellainen keli, että pääsis.
   Juu, jos sinne on pikkupojat ja vähän isommatkin menneet pelleilemään niin ei ne ilman apua pois pääse. Suonsilmäke mikä lie.
   Toivottavasti ei käynyt pahemmin.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.