maanantai 10. syyskuuta 2012

Fuji Finepix HS25 EXR


Kakkoskameraa olen haikaillut jo jonkin aikaa, kun tuon koko paketin kanniskelu ja käyttö tuolla metsälenkeillä ei aina ole niin helppoa eikä ihan järkevääkään kun oikein ajattelee.
Lähinnä en tykkää siitä jatkuvasta objektiivien vaihdosta.
Tänään sitten jahkailu loppui. Kamerakauppiaani kanssa tehtiin kompromissi ja kotiin tuli tämäTutustuminen on käynnissä ja ehkä huomenissa jo kuviakin. Aika näyttää miten hyväksi valinta sitten lopulta osoittautui.

22 kommenttia:

 1. Onnea uudelle "lelulle". Mukavia tutustumishetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa, katsotaan nyt mihin tämä tutustuminen johtaa ;)

   Poista
 2. Onnea vaan uudelle lelulle;-DD Kuvia ootelles!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilkka, eiköhän niitä pikapuolin tule.

   Poista
 3. Nyt on selkeästi uusien kameroiden hankintabuuumi! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sinullahan on myös uusi kakkonen, mites on onko tullut käytettyä? Minua hieman arveluttaa, tuleeko loppupeleissä käytettyä alkuhuuman jälkeen. Kiitos Tillariina.

   Poista
 4. Patterit vai akku? Vaiko akkupatterit? Ominaisuuksia piisaa, varmasti käyttökelpoinen. Ja hyvänä kuvaajana saat sillä onnistuneita kuvausreissuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patterit tai akkupatterit. Ihan siksi, että jos olen viikon sähköttömässä paikassa niin akkujen lataaminen ei oikein onnistu ja näissä ei akku hirveitä kestä. Toivotaan nyt, että opin käyttämään ja tulen sinuiksi. Kiitos Wiltteri.

   Poista
 5. Uuden kameran hankkiminen on aina juhlistamisen arvoinen asia. Ostin itsekin Fuji-merkkisen kameran jonkin aikaa sitten. Siitä lisää myöhemmIn kun olen saanut vähän tuntumaa. Tuo uusi kamerasi on kyllä erittäin hyvä, sen tiedän. Jäämme odottamaan testikuvia. Onnea vielä hankintasi johdosta!

  -Teemu, Digikuvaaja.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teemu, samoin odottelen testituloksiasi;)
   Hyvälle tuntuu kädessä, vielä on hakusessaan, mutta muutaman kuvan otin tänään.

   Poista
 6. Onnea uudelle kameralle! Täällä odotellaan jo malttamattomana uusia räpsyjä! Antoisaa tutustumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pessi, muutaman kuvan otin tänään, mutta oli se vielä melkoista hakua.

   Poista
 7. Jassoo, vai olit taas kamerakaupassa =D Mielenkiinnolla odatan myös mallikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallikuvia vois ajatella joskus aikojen päästä, mutta koekuvia otin tänään. Mukavalta tuntuu kädessä ja ei käyttö paljoakaan poikkea Nikonista.
   Kiitos KooTee

   Poista
 8. Näyttävä peli. Onnittelut uudesta hankinnasta. Koetin kovasti tiirata, minkämoinen vehje oikeastaan on kyseessä.
  Minä en ole päässyt vieläkään kesällä hankkimani järkkärin kanssa sinuiksi. Vaatii enemmän harjoitusta, enkä ole malttanut.
  Aivan liian usein tulee kuvattua vain pokarilla, joka on näppärän pieni ja taskussa liki aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii, tämä mitenkä sen nyt sanoisi pokkarin ja järkkärin välimuoto, niitä kompaktikameroita. Minusta aika lähellä pikkujärkkäriä, ilman vaihdettavaa optiikkaa. Aika näyttää mitä kuvat sitten on.

   Poista
 9. Onnea uudewsta kaverista!

  Itselläkin on hankittuna uusi "lelu", mutta se on sellainen taskuun piilotettava ja vain sellainen tilanne kuviin tarkoitettu, aina valmiina. Tuo putkien vaihto myös ärsäs, mutta kyllä järjestelmä lähtee mukaan, kun oikein jollekin kuvausreissulle pääsee.

  Odottelen myös miten uusi piirtää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja. Minullakin on sellainen taskuun piilotettava, mutta kun se on aina hukassa =DD. Kyllä mullakin järkkäri mukaan lähtee, jos ja kun oikein kuvaamaan lähtee, mutta tuolla metsässä kompuroidessa tämä olisi kätevämpi ja hiukan kevyempikin. =DD

   Poista
 10. Oi joi, onnellinen olet upean kameran omistaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matonkude, tykkään tuosta juuri siksi, kun sen tuntee käsissään, siitä saa kunnon otteen, vaikkakin sitten tietysti painaakin...

   Poista
 11. Tuo kamera on varmaan noita superzoomien parhaita. Zoomauskin objektiivista pyörittämällä kuten järkkärissä ja monipuoliset säädöt muutenkin. Painoa tosin lähes järkkärin verran mutta ompahan pitkä putki sitten aina mukana. Olen nähnyt tuollaisella otettuja kuvia ja ihan hyviä ovat olleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painohan tuossa on tosiaan saman verran kuin järkkärissänikin, noin osapuilleen, mutta onpahan kaikki samassa paketissa:) Huomattavasti painavammaksi tulisi jos olisi kaikki putket + runko jatkuvasti repussa ja sitten vielä aina väärä putki kamerassa.:)
   Olen nyt kuvaillut lähes päivittäin ja alan tulla tutuksi tuon kameran kanssa. Tykkään siitä, että oleellisemmat säädöt ovat helposti ilman hakemista esillä, kaikki luontuu nopeasti. Kuvat ovat minusta ihan hyviä vaikken mikään mestarikuvaaja olekkaan. Kuvaus säät vaan ei niitä parhaita=D
   Kiitos JPK

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.