lauantai 10. marraskuuta 2012

Kallioseinämä


Kalliot ovat kauniita oli ne sitten minkämuotoisia tahansa. Tämän seinämän päällä on runsaasti maata ja kasvillisuutta, jopa kerrostalokin hieman kauempana.
Seinämä "kukkii" vuodenaikojen mukaan, nyt marraskuussa se näyttää raikkaan kesäisen vihreälle. Muut värit ovat kaikonneet ja seinämä pääsee esiin.


Kenellekkään ei enää liene epäselvää, että olen kivi- ja kalliofriikki. =DD

20 kommenttia:

 1. Onpa siinä montaa vihreän sävyä kallion kupeessa! Kovan ja pehmeän kontrastikin on mielenkiintoinen.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se tosiaan jännän näköinen, monta metriä pystysuoraa sammalseinää. Hyvää viikonloppua sinullekkin

   Poista
 2. Se on varmaan jo tullut selväksi, että Suomesta kaipaan metsiä mutta myös kallioita! Kiitos tunnelmahetkestä (ajattelin sua kovasti kun yritin saada kuvaa punarinnasta patiollamme...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heljä, selvähän se on ollut jo pitkään ;) Nyt kallioita olisikin hyvä kuvata kun erottuvat hyvin, olisi vaan sellaiset kelit, ainaista vesisadetta van. Jokunen auringonpilkahdus silloin tällöin.
   Saitko punarinnasta kuvaa? Olet ajatuksissa.

   Poista
  2. Sain jonkinlaisen pation oven läpi, mutta vaikka kuinka hiljaa yritin avata oven niin karkasi - alimmaisena kukkien jälkeen yritykseni http://rouvahoo.blogspot.ie/2012/11/marraskuussa-kukkii.html
   Suloista, sateetonta sunnuntaita!

   Poista
  3. Hyvinhan se onnistui kuitenkin. Täällä on pimeää, tuulista ja sateista, mutta +4 astetta lämmintä. Valot joutuu pitämään päällä, että näkee.

   Poista
 3. Hienosti bongattu. Komea yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KooTee, kyllä tuo loisti pitkälle. Korkeutta pari metriä pituutta vähän useampi metri, mutta kirkkaan vireää paljon. =DD

   Poista
 4. Mahtavat värit, ihan taideteoksesta käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilkka, värit korostuivat koska kallio ja sammal olivat märkiä.

   Poista
 5. Tämähän voisi olla nopeasti katsottuna vaikkapa Kilimanjaron rinteiltä.
  Ymmärrän tämän yskän, ole nyt varovainen siellä rinteillä näillä liukkailla1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo märkä kivi näyttää vesiputoukselle :). Varovainen kyllä saa olla kalliot on aivan hurjan liukkaita. Tätä kuvasin kuitenkin ihan turvallisesti maasta käsin. Kiitos Vikki.

   Poista
 6. Kallioissa on sitä jotakin, mikä kiehtoo.
  Sinun kuvassasi kaksi vastakohtaisuutta, kova kallio ja pehmeä sammal siinä pinnassa. Yhdessä kaunista, mutta myös erikseen kumpikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua kallioissa kiehtoo se mitä kaikkea sen olemassaolon aikana onkaan tapahtunut, mistä kaikesta se on selviytynyt ja tänne se jää yhä edelleen. Kiitos aimarii

   Poista
 7. enpä tuota eilen bongannut kun sielläpäin kuljin, rantapuistossa pari räpsyä vaan sillä aikaa kun emäntä piipahti paikallisessa sisustusliikkeessä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ihme ettet bongannut. Tuo on hieman sivummalla entisen Kymenkartanon koulun lähellä.

   Poista
 8. Kalliot ja kivet kiehtovat minuakin :) Joskus istun kalliolla ja annan energian virrata. Virtauksen voiman todella tuntee :)

  Kaunis kuva! Sammalen vihreys korostuu tässä upeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, monesti kesällä kun seisoo sateen jälkeen paljain jaloin kuumalla kalliolla, tuntee hyvinkin voimakkaana tuon energian virtaaman.
   Kiitos Kaisa

   Poista
 9. Liukasta on näinä päivinä kallioilla, tuumailee yksi niiltä liukastelija. Mustelmia kertyy, mutta onneksi paranevat. Ja totta tarinoit, kivet ja kalliot ovat oma mielenkiintoinen maailmansa, jota jaksaa aina kuvata. Hulppeat värit kuvassa, kosteus sen varmasti saa aikaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, varovainen saa olla kallioilla liikkuessaan. Toivottavasti säästyt pahemmilta kolhuilta. Luikkaudesta huolimatta kalliot ovat upeita ja kyllä niille tulee kiipeiltyä ;)
   Kiitos Pitsit.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.