torstai 13. joulukuuta 2012

Ei mitään uutta kuvausrintamalla.Jos ette ole vielä huomanneet, niin hempeä hämäryys jatkuu ulkona ja lunta satelee, joskus kauniisti hiljalleen, joskus silleen vähemmän hiljaa vaakasuoraan. Koivujen oksat tanssivat keveästi, mutta mäntyjen oksilla on paksut lumipaakut eikä ne jaksa pahemmin itseään heilutella.
Kamera on kyllä ollut ulkona joka päivä, mutta ei sekään ole innostunut juurikaan mitään kuvaamaan. Nirsoksi on mokoma tullut.
Niinpä sitten taas näitä tilhiä......

22 kommenttia:

 1. Sinulla on paljon näitä kauniita tilhikuvia. Taviokuurnakin on minulle ihan vieras. Kovin on hämäriä päiviä ollut kun tuota luntakin tulee ihan joka päivä. Puistakin tippuu lumipommeja niskaan kun ulkona liikkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tihiä on ollut nyt runsaasti samoin taviokuurnia, näin ei ole täällä joka vuosi joten innolla olen kuvannut. Tästä taitaa tulla oikein kunnon lumitalvi, niinkuin ennustettiinkin, jos ei nyt ihan vesikeliksi rupea. Kiitos Pirkkoinkeri.

   Poista
 2. Jälleen hieno kuva. Meilläkin on tänään tullut lunta. Onneksi eilen käytiin kaupunkireissu, nyt niin pöllyää lumi tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä tullut täällä on nyt virallisesti 30 cm lunta, mutta kun kahlasin lintulaudan luo upposin polvia myöten. Tuuli on kinostanut mukavasti. Ihanaa pehmeää hötölunta. Kiitos Askartelin itte

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö vaan olekkin. Kerrankin tuolleen komeasti, ettei aina kaula johonkin suuntaan mutkallaan =DD

   Poista
 4. Ihana se on!
  Voi kun harmitti tänään koiralenkillä, iso parvi noita tilhejä oli koivussa ihan polkumme vieressä..tietenkin kamera oli kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Varmasti harmitti, mutta ehkä ne ovat siinä lähellä vielä huomennakin... jos muistaisit ottaa kameran mukaan ;) Kiitos Minttuli

   Poista
 5. Tilhi on kaunis kuvauskohde, kuvan värit sävy sävyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, tilhi on kaunis ja ilmeikäs kuvattava. Jännä muuten miten monesti lintuja kuvatessa tuo tausta tosiaan osuu hyvin linnun väreihin. Kiitos sarana.

   Poista
 6. Komeasti rinta rottingilla. Tilhien vartiomies vai pitäisikö olla lintu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No herralintu kuitenkin =DD. Kiitos Harry

   Poista
 7. Lämpimät terveiset sinne Suomeen, jos voisin sinne hiemen aurinkoa lähettää, niin sen tekisin. Tuo harmaus aamusta iltaan on aika masentavaa, mutta pian alkaa päivä pidentyä.
  Kaunis on tuo tilhestä ottamasi kuva :) Ja nuo kaikki kuvasi on niin mahdottoman hyviä, on ilo katsella niitä. Oletko ammatiltasi ollut kuvaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanilja, juuri nyt satelee sellaista kaunista jouluista lumisadetta hiljalleen ja maailma näyttää valoisammalle. Virtuaaliaurinkosi toimii:)
   Niin 21.12 on se vuoden lyhin päivä ja siitä alkaa pitenemään minuutti kerrallaan, pian ollaan jo keväässä.
   En ole oikeastaan kuvannut kuin muutaman vuoden ja ajatuksella vielä vähemmän, toivon että kuvista välittyisi se aitous minkä luonto eteen antaa. Täydellisyys pienine virheineen,... aidosti. Mukava kuulla, että kuvat viihdyttävät sinua siellä kaukana.

   Poista
 8. Ompas siinä arvonsa tunteva tilhi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Herra kait yrittää näyttää valokuvaukselliselta ja onnistuukin siinä. Selkeästi malli ainesta :)

   Poista
 9. Täältä tilhet hävisivät jo, pihlajat ovat tyhjinä marjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne taisivat tulla tänne meidän iloksemme. Ei täälläkään pihlajissa marjoja enää ole, mutta marjaomenapuiden hedelmät ja aroniat kelpaavat kyllä.

   Poista
 10. Täällä ei senkään vertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? olisiko ne vasta tulossa sinne ;)

   Poista
 11. Ollaanpa siinä koppavana:) Käyn täällä aina tiirailemassa ahkerasti, vaikka en aina jaksakaan kommentoida:) Mukavaa jouluaikaa Tiitsalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustis, eihän sitä aina jaksa kommentoida tässä itse kukaan. Eikä tarvitsekkaan;) Mukavaa joulunaikaa myös sinulle.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.