lauantai 8. joulukuuta 2012

Mietteissäin taas rantatielläOlen kait joskus tuskaillut näitä harmaita päiviä ja auringon puutetta, mutta tänään taas viihdyin erinomaisesti kolmetuntisen rauhallisissa talven väreissä.
He jotka elävät tuolla maailmalla ainaisessa auringossa kaipaavat aina silloin tällöin juuri tämäntyyppisiä tunnelmia. ... uskoisin ainakin niin.

Ensin monikymmenpäisen tiaisparven osasto rantakoivussa. Niitä oli kaikkialla ja minä siinä kuhinan keskellä.


Matka jatkui tuolla rantatiellä ja ihastelin kauniita lumisia puistokuusia.


Heinola on jouluvalokaupunki,se olikin joulupuukaupunki, ympäri kaupunkia on ripoteltu valaistuja puita, enimmäkseen kuusia. Ihmettelin vaan, miksi niissä ei pala valot näinkin harmaana päivänäJotkut heikommat kuuset aivan luhistuvat lumikuormansa alle.


8 kommenttia:

 1. Tuolla talvisen luonnon keskellä on ihaninta se pehmeä hiljaisuus jonka luminen maisema tuo.
  Taas tämä talvi yllätti tulollaan!
  Kauniit kuvat, näistä aistii juuri sen hiljaisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi yllätti kylläkin, mutta iloisesti. Meillä nuo ajatukset kulkevat hyvin vahvasti samoja ratoja. Tunnelma välittyy ja sen ymmärtää puolin ja toisin. Kiitos Vikki

   Poista
 2. Tälläinen tasaisen harmaa päivä ei ole paras mahdollinen kuvauskeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kyllä arvasin jo kuvatessani, mitä sanot=DD Tottahan se on jos haluaa valokuvia tarvitaan valoa, mutta siltikin... näitä tunnelmia ei olisi saanut auringonpaisteessa. =DDD
   Kiitos KooTee.

   Poista
 3. Niinhän nuo tintit ovat kuin luonnon joulukoristeita, sopivasti värikkäitä ja sopivan kokoisia oksilla "roikkumaan". Jännää miten näinä harmaina päivinä koko maailma on sopivan siniharmaa, kuin muokattu mustavalkokuva, ja maailma on rauhallisen vakaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo tintit olivat piristäviä tuossa tasaisen harmaassa maisemassa. Tai ei se maisema minusta tasaisen harmaa ollut, paljon sieltäkin sävyjä löytyy. Juuri tuota rauhallisuutta, sitä siniharmautta, tunnelmallisuutta. Kiitos Pitsit.

   Poista
 4. Silmiini osui heti tuo tintti kuvan sommittelu linnut on osunut kuin tilauksesta noin hyvin muodostamaan "s kaaren"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lähes kaikilla katse samaan suuntaan. Tuo kaari on kyllä tullut"vahingossa" en muistaakseni sitä erityisesti tavoitellut. Kiitos Harza.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.