lauantai 5. tammikuuta 2013

Niin aurinkoinen päivä ....


...


Siinä se mitä auringosta täällä tänään näkyi. Kieltämättä värikkyyttä kyllä ihan mukavasti... zoomaanpa hiukan lähemmäs...


Arvatkaa vaan oliko lintusia tarjolla kuvattavaksi.... ;)
Jospa se aurinko ei luekkaan sää ennusteita ;)

21 kommenttia:

 1. Minä jo katsoin että avovettä vallan, muuta kyllä siinä taitaa silti jää päällä olla. Täällä paistoi hieman aurinko iltapäivällä, n. 30 min.Nyt taas synkkää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ihan avovettä. Pieniä jäätymisiä on ihan rannalla.

   Poista
 2. Hieno valo on kuvissasi!

  T: S. Willberg

  VastaaPoista
 3. Onko tämä ihan tavallista, että on avoinna tähän aikaan vuodesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, joki on tuosta kohtaa ja laajemmaltikkin avoinna läpi vuoden. Vesi virtaa voimakkaasti ja vuolaana joten sulaa Kymijoessa on läpi vuoden noin kilometrin matkalla.
   Tuolla alueella talvehtii sitten melkoisesti vesilintuja ;)

   Poista
 4. Niin kaunista, valo sen tekee, kuvat ovat upeita!
  Kaunista oli täälläkin iltapäivä, pakkanem kiristyy!
  Hyvää loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä pienikin valo piristää, vaikka luvassa olikin täysin aurinkoinen päivä :) Pakkanen kiristyy täälläkin, mutta lumisateeksi lupaa muuttuvan . Hyvää loppiaista sinullekkin.

   Poista
 5. Väriä kaipaa, varsinkin kuviin!! :) Linnut kiljuivat tänään puissa, ihan kun kevät olisi jo tässä. Meillä ei aurinkoa näkynyt. No, en oikeastaan uskonutkaan!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kiljuivat ja olivat tarjolla kuvattaviksikin, mutta se valo :( Ei sitä aurinkoa näkynyt tuon enempää mitä pilvien läpi paistoi.
   Kevättä oli ilmassa selkeästi kun sorsat jo harjoittelivat kesää varten, ihan täys meninkin joillain päällä. :)
   Jospa se huomenna ;) Hyvää viikonloppua.

   Poista
 6. Täällä jopa upea auringonnousun alku tyssähti pilviverhoon, mutta eipä se tällaista sisäeläjää ole haitannut. Oven raosta vähän kurkistelin.
  Mitä parhainta loppiaisaattoa sinne Kymijoen kupeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain nuo tummat pilvet vaan tulivat ja estivät auringon valon. Ei se päässyt paistamaan vaikka halusi :)
   Samoin sinne hyvää loppiaista.

   Poista
 7. Pienikin auringon valo tuo kuviin heti uutta eloa ja värikkyyttä. Nämäkin ovat niin kauniita.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se heti vaikuttaa, kunhan vähänkin jostain valoa kajastaa. Vähissä ne ovat aurinkoiset päivät ollet, mutta toisaalta sehän kuuluu asiaan. Katsotaan nyt mitä tammikuulla on meille antaa. Mukavaa viikonloppua sinulle myös.

   Poista
 8. Aamulla oli niin lupaavan näköisesti kirkas taivas. Mutta pian se siitä pilvistyi. Olet sentään vähän saanut poimittua valoa kuviisi ja sehän riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuokin valo jo sai mielen piristymään, varsinkin kun loi tuon värimaailman samalla. Kyllä se huomenna jo paistaa ;)

   Poista
 9. Kuvistasi kyllä jo näkyy lupaus enemmästäkin auringosta. Siellä on ollut kaunis pakakspäivä. Niin täälläkin ja joella kävin myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis päivä kylläkin ja oikein mukava ulkoilla. Pakkasta viitisen astetta, eikä pohjoistuulikaan haitannut tuolla joen rannalla, kun olin harjun suojassa. Paras osa talvesta on käsillä. :)

   Poista
 10. Jep, eilen piipahdettiin Heinolassa ja ei arskaa näkynyt sielläkään. Eikä tänään täällä... mikähän siinä on kun ei kiinnosta kuvailla tasaisen harmaana päivänä....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näy aurinkoa tänäänkään. Näitä tasaisen harmaita päiviä on ollut nyt niin kauan yhtäsoittoa, että taitaa harmaus lamaannuttaa kuvausinnon. Sateisen harmaasta syksystä tähän päivään ei kovin montaa aurinkoista päivää ole ollut.

   Poista
  2. Niinpä, joulun aikaan oli jokunen kaunis, aurinkoinen päivä. Kylmää tosin vaan itse kun vietin joulun kuumeessa niin eipä tullut kameraan koskettua....!

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.