keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Yksityiskohta

Istuin auringonpaisteessa miettimässä, miten ja miten ja miten noita kirkkaita jääveistoksia saisi kuvattua, jotenkin erilailla. Mietin jään ja valon yhteyttä....
Pikkuhiljaa siihen kerääntyi muitakin kameroineen pohtimaan samaa pulmaa, yritetään, kokeillaan, odotetaan auringon siirtyvän, katsotaan sivusta jos toisestakin. Juodaan kuppi nokipannukahvia ja taas kierretään ja katsellaan. Otoksia tulee melkoisesti ja näkemyksiä enemmän kuin kuvaajia, mutta mukavaa oli.
Tuolla olisin vaikka joka päivä kuvaamassa ja siltikin löytyisi aina jotain uutta. Upea kokemus tuo jää ja sen työstö.

Tämä on yksityiskohta saunasta pakenevan mongolialaisen irti repäisemästä oven kahvasta, kun ovea olisikin pitänyt työntää auki =DDD
Katsokaa nuo naulat...

Kuvan voi klikata isommaksikin

18 kommenttia:

 1. No kylläpäs olet ollut tarkka, nuo naulat ovat huisin hienot.Onneksi pakasti vähän lisää etteivät sula. Nyt en ole pariin päivään käynyt katsastelemassa...siis onkos siellä vielä ollut nokipannukahviakin? Tai sitten keititte itse...hih!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli juu tänään, kahvia ja makkaraa ja väkeäkin melkoisesti.

   Poista
 2. Tätä pitikin katsella oikein kunnolla. Hyvän kuvakulman ja valon löysitkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti kyllä kuvakulmat muuttuivat, oli pienestä kiinni. onnistuin kuitenkin saamaan lähes just sen mitä hainkin: Hieman olisi saanut olla terävyys parempi. Mutta ei kaikkea voi saada.
   Kiitos Oranssin Punainen.

   Poista
 3. Hieno kuva, hyvän kuvakulman olet valinnut ja naula näkyy hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija noita nauloja oikein kyttäsin =DD

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Ari, koko työssä on niin mahtavaa huumoria ja taidokkuutta sekä hienoja oivalluksia yksityiskohdissa, että saisin päivän kuvata vaina sitä. =D ihailla täytyy moista taitoa. Idea syntyy perjantain ja lauantain välisenä yönä ja työ on valmis sunnnuntaina klo 17 Siihen on käytetty 14kpl 40x100cm jäälohkaretta joista jokainen painaa 250kg.

   Poista
 5. Komeita olivat kuvat. Kaveri lähetti kännykällä sunnuntai-iltana kuvia töistä, iltavalaistuksessa erottuivat komeasti taustasta. Kävitkö sinä iltasella kuvailemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käynyt enää illalla, kun olin koko päivän ja toisekseen ei minulta tuo pimeällä kuvaaminen onnistuisi tuonkaan vertaa.
   Kiitos Wiltteri

   Poista
 6. Tuota kannatti tosiaan katsoa tarkemmin :) En lainkaan ensin tajunnut, että tuossa on naula! Hauskasta veistoksesta yhtä hauska kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivitasku, varmaan monelta paikanpäälläkin katsovalta menee ohi nuo humoristiset pikkujutut, jos ei tiedä teoksen syntytarinaa.

   Poista
 7. Voi mahdoton, miten kaunista. Olen ihan sanaton, niin kaunista :)
  Ja hyvin olet saanut tuon kuvan meidän iloksi.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Vikki, oiskohan jatkossakin ensin hieman harkittava ennenkuin laukaisee =DD

   Poista
 9. Uskomattoman hieno kuva, ja mikä yksityiskohta! :)

  Kuulostaa mukavalta tuollainen 'kuvausporukka'!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Se tuntuu olevan kameran kanssa vähän niinkuin koirienkin kanssa, että jos kaksi kohtaa niin kolmas ja neljäskin jää juttusille. =DD Ventovieraita toisillemme, mutta aihe oli yhteinen :)

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.