perjantai 26. heinäkuuta 2013

Aamun auringonsäteet

Aamuiset auringonsäteet pilkistävä juuri nyt puiden lomasta. Ne ehtivät vasta aamupäivällä tähän pihamaalle. Kukkamaan ensimmäinen perhonen istahti kostealle sammaleelle.


Päivästä tuli helteisen kuuma ja perhosia oli runsaasti liikkeellä. En vaan onnistunut kuvaamaan kuin näitä yleisempiä, mutta ehkäpä huomenna ;)20 kommenttia:

 1. Kaunis kuva...myös perhonen on kaunis kuin enkeli.

  Todella helteistä myös meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KooTee, perhonen on tosiaankin kuin enkeli.

   Poista
 2. Aluksi ensimmäiseen puoleen tuntiin en nähnyt ollenkaan perhosia, meinasin jo kääntyä takaisin kotiin. Sitten niitä alkoikin näkyä. Nukkuvat kai yhtä pitkään mun tyttäret! :) Aika lämmin päivä oli tänään ja viikonloppusta vielä lämpimämpi.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman, vasta 10-11 maissa alkavat lentää. Joku sanoi, että kun ilman lämpötila on +20 alkavat perhoset lentää. En oikein osaa allekirjoittaa tuota, mutten voi vastaankaan väittää, ei ole tullut seurattua.
   Toivotaan perhostäyteistä sunnuntaita, tänään en uusia lajeja nähnyt. Kiitos Tillariina

   Poista
 3. Kaunis on! Todellakin vähän näkyy perhosia viela!
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhosia on jotenkin ryppäissä, jonain päivänä niitä lentelee runsaasti, toisena taas ei juuri yhtään. Lajeja on aika vähän vielä, mutta koko ajan lentäjät lisääntyy. Kiitos Minttuli

   Poista
 4. Valtavan upeita kuvia ko sivuston täydeltä ;) Ihana kesäpaikka, saat kokea ihanat varhaisaamut rannalla ja leppoisat illat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mörökölli, ihania ovat olleet aamut ja illat, rauha ja hiljaisuus. Pikkuhiljaa ne jäävät vähemmälle ja siirryn "sivistyksen" pariin.

   Poista
 5. Noita lanttuperhosia tuntuu olevan aika ruunsaasti liikkellä meilläpäin ja muita ei sitten ole näkynyt. Tai sitten mulla on lippalakki liian syvällä päässä, että ei osu silmään:) Hieno kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanttuperhosia on tosiaan runsaasti, samoin sitruunaperhosia ja täällä ainakin metsänokiperhosta ja papurikkoja. On niitä kuule melkoisesti kun alan miettimään, vaikka tuntuu, että näkyy vain valkoisia lepattelijoita. Kiitos Harry

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos mattisaisa, tuo auringonvalo herkistää hentoa perhosta entisestään.

   Poista
 7. Hän poseerasi niiiiiin kauniisti tämä aamun hento kaunotar, ihastuttava valkosiipi, (hienoista repaleisuutta, lovisuutta, oikealla alasiiven yläpuolella?). Kauniisti kuvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän oli hentoinen kaunotar joka on jo nähnyt perhosenelämää enemmänkin ja istahti nyt tuohon kukkamaalle lepäämään. Kiitos Mustis

   Poista
 8. Viehättävä perhoskuva!
  En ole paljoa ehtinyt kuvaamaan, toisen vaiheen porukka on siis alkanut lennellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin kaipaillut. Tosiaan toinen vaihe on aloittanut, ei vielä kovin runsaasti, mutta kuitenkin. Mihin ihmeeseen tämä kesä lujahti.... taas:) Kiitos Vikki

   Poista
 9. Oooh.. tämä on aivan uskomaton, mykistävän kaunis kuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, ovat nämä aamuhetket kyllä päivän pelastuksia.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.