maanantai 12. elokuuta 2013

Nöyrä kiitos ohdakeperhosen myötä.


Kiitos sakarin, joka huomasi sivujenkatselu laskurin pyörähtäneen uudelle sadalletuhannelle.  En juurikaan ole tuota laskuria edes muistanut, joten yllätys oli melkoinen. Omia käyntejäni se ei laske vaan jokaisen postauksen katselun erikseen, eli ei anna oikeaa kuvaa kävijöistä, sillä monet lukevat useampia postauksia kerralla, kuten minäkin teidän blogeissanne.
Palaan nyt kuitenkin kiitollisena ja onnellisena hieman taaksepäin, tämän kerran;)

22.6.2011 postasin ensimmäisen postaukseni tähän blogiin, Tiitsailua jäi talteen taustalle sillä sen kuvatila täyttyi tuolloin. Sielläkin näkyy vielä olevan muutamia kävijöitä viikottain.
Ihan ensimmäinen ja rakas blogini oli vuodatuksessa ja sen historia on jo menneitään vuodatuksen kaatumisen aikoihin.

Nyt tähän päivään. Tänään piti ukkostaa ja sataa kohtalaisesti, joten ei arvattu lähteä pitemmälle, pika pyrähdys tehtiin puutarhapalstoille toiveena nähdä amiraaleja. Siis toiveena ja siksi se jäikin. Olimme poistumassa "ei täällä mitään ole"-tunnelmin, kun huomattiin jotakin...

Näillä kuvilla kiitän jokaista blogini postauksen avannutta mielenkiinnosta, kävit  sitten kerran tai useammin.
Ensimmäinen ohdakeperhonen, joka kamerani muistikortille ja silmieni verkkokalvoille tallentui.

 Jälleen suosittelen klikkaamaan kuvat isommiksi.
Halusin kuvan perhosesta siivet auki ja sain odottaa kauan, mutta sitten se lennähti tuulta pakoon maahan ja tarjoili meille kauniin kokovartalokuvansa.


Nyt pitäisi luvata jotain.... voi miten huono olen tässä, mutta yritän jatkossa olla huolellisempi etten tekisi niin paljoa kirjoitusvirheitä ja yritän panostaa enemmän kuvien kokonaisuuksiin, jotta ne jaksaisivat kiinnostaa edelleenkin. Luonto tulee ehdottomasti olemaan se pääaihe myös jatkossa.  Nyt kun poikanikin on innostumassa kuvaamisesta teemme yhdessä kuvausretkiä ja hänen tyttärensä on myös mukana aina kun opiskelultaan ehtii.

Tuhannet lämpimät kiitokset kaikille. Teistä on tullut paljon enemmän kuin blogin lukijoita. Monet olen tavannut ihan henkilökohtaisestikin ja vielä monia olisi mukava tavata. Mukavaa on käydä yhdessä kuvaamassa ja katsella asioita uudesta näkövinkkelistä. Kiitos.

40 kommenttia:

 1. Ihme jos näillä sinun kuvillasi ei olisi katselijoita on ne niin hyviä ja paljon olen oppinut juuri sinun kuvia katselemalla. Onnittelut! Tästä on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harry, tästä on hyvä jatkaa. Olet kyllä itse niin hyvä kuvaaja, että mitä ihmettä olet voinut minulta oppia, mutta hienoa jos niin on ;))

   Poista
 2. Voi ,että ,siinä se nyt on, minä en ole ikkään tavannut, kovin olen odotellut tätä ohdakeperhosta, on hän vaan niin kaunis.
  Sinua onnisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen kohtaaminen se oli minullekkin. Tuossa Kaakonlammen puutarhapalstan kallionauhuksella vai olikohan se jokin päivänhattu se oleili.
   Kiitos seijastiina

   Poista
 3. Olen Harryn kans ihan samaa mieltä. Sinun kuvat on tosi ihania, ei muuta kun jatkat samaan malliin:) Onnea sadastatuhannesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti, yritän olla arvostuksenne mittainen.

   Poista
 4. Onnittelut! Satatuhatta on huikea määrä katselukertoja, mitä en sinänsä yhtään ihmettele. Upeita pirteitä perhoskuvia jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JPK, on se huikea määrä. Uskomattomalta tuntuu, mutta tehän sen teette ;)

   Poista
 5. Mitäs sä nyt oot piilottanut tuon laskurin tuonne ihan alas! Kunnioitettava on luku! Onnittelut!! Sä kuulut mun TOP 3- bloggaajiin! Täytyy myös tunnustaa, että olen imenyt sinulta vaikutteita parhaani mukaan! Hyvää jatkoa ja kuvausintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tillariina, olen otettu ja jos vaan jotakin pystyt imemään niin kaikin mokomin. Olet itse huipputaitava jo nyt ja mihin vielä yllätkään. Kiitos sinulle.

   Poista
 6. Täällä on aina mukava käydä kurkkimassa että mitäs ihmeitä se Tiitsa on taas löytänyt. Onnea satatonnarille ja hyvää jatkoa blogille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seita, luonnon ja sen ihmeiden kuvaamisen mestari;). Parhaani lupaan yrittää jotta niitä ihmeitä löytäisin. Sinulta se sujuu mallikkaasti.

   Poista
 7. Onnittelut ja kiitokset sinulle näistä kaikista loistavista kuvista!
  Nämä perhoset ovat huikean kauniita ja värimaailma niin elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskset sinulle Minttuli kaikista kauniista kommenteista. Jännä muuten miten näin syyskesällä kukkien ja perhosten värit voimistuvat. :)

   Poista
 8. Suuri on tuo lukusi! En itsekään sitä ihmettele. Hyviä kun ovat kuvasi. Itse en pääse tuollaisiin lukuihin piiitkään aikaan. Hyvää jatkoa ja paljon kävijöitä toivottaa S. Willberg!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S.Willberg, suuri on lukema ja se on vaan teidän kävijöiden ansiota.

   Poista
 9. Onnittelut!! Mukava täällä on käydä katsomassa loistavia otoksiasi. Nämäkin perhoskuvat ovat niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoo yksi blogistanian ihastuttavimpien kuvien ottaja ;) Kiitos Sirpa.

   Poista
 10. Oih, miten värikylläiset kuvat! Onnea Tiitsa, mahtava laskurilukema! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta väriä piisaa jopa niin, että häikäisee. Kiitos Pessi.

   Poista
 11. Onnea, tämä lukusarjahan kertoo blogin suosiosta!
  Tämä on ehkä ihan ensimmäinen luontokuvablogi korublogien lisäksi jota aloin seurata ja täytyy sekin sanoa että tämä on blogi joka osaltaan toi innostuksen tähän luontokuvaukseen.
  Kiitos Tiitsa!
  Niin ja perhoskuvat ovat mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän vetää jo sanattomaksi. Todellakin jos olen voinut jotenkin vaikuttaa sinun innostukseesi luontokuvaamisesta, olen huippu onnellinen, sillä ilman sitä innostumista olisimme yhtä huippublogia köyhempiä. Kiitos Vikki.

   Poista
 12. Onnea ja sen olet kyllä tällä blogillasi ansainnut! Nämä kuvasi ovat valtavan upeita. Näytän kuvasi tytön pojille heidän täällä käydessään, sillä tämä on luonnon aarreaitta meille vähemmän luonnon eläimistä tietäville.
  Tuo sininen vesikin tuossa ylhäällä saa minut aina huokaisemaan...se on niin ihana kuva.
  Ihanaa syksyn alkua ja hyvin kuvaushetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Betunia ja terveisiä tyttärenpojille ja intoa tutkia luontoa sillä siellä on paljon kaikkea jännittävää. Oikein ihanaa syyskesää sinulle.

   Poista
 13. Onnea hienosta kävijämäärästä! Ihana, ihana ohdakeperhonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saraheinä, olet omalta osaltasi ollut myötävaikuttamassa tuon lukeman kasvuun.;)Ohdakeperhonen on todellakin ihana.

   Poista
 14. Onnea sinulle, minäkään en seuraa numeroita.. Aivan ihanat kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emileitha/Tarja, tuo bloggerin oma laskuri on ihan mukava olla olemassa, mutta en sitä juurikaan muista katsella.

   Poista
 15. Onnea täältäkin :D ... ja samalla huomasin tuon sinun toisen blogisi olemassa olon eli sujahdan tästä sinne puolelle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei d-malli, mukava kuulla sinusta taas ja tervemenoa sinne toiseenkin blogiin ;)
   Kiitos käynnistä ja onnitteluista ja tervetuloa takaisin:)

   Poista
 16. Minulta jäi eilen tämä : Onnittelut :)

  VastaaPoista
 17. Onnittelut, Tiitsa!
  Kuvat ovat jälleen kerran ihan huiman kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, tämä kaikki asettaa rimaa vielä hiukan ylemmäs, sillä olen aivan otettu tästä kaikesta.

   Poista
 18. Lämpimät onnittelut! Laatu - se on se laatu, joka koukuttaa katsomaan uudestaan ja lisää! Kiitokset blogisi olemassaolosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja, myös sinun olemassaolostasi, ilman lukijoita ja katselijoita tämä olisi aika tylsää. Toivottavasti laatu säilyy ja edes hieman paranisikin ;)

   Poista
 19. Onneksi olkoon isojen lukujen paukkumisesta rikki. Melkoinen saalis kävijöitä tuossa ajassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pasi, olen kyllä hyvin yllättynyt ja nöyrä näitten lukujen edessä. Olette kaikki uskomattomia :)

   Poista
 20. Onnittelut! Merkillinen on tämä blogimaailma. Kuvablogeja on nykyisin vaikka kuinka paljon, joten suuri kävijämäärä kertoo, että kuvistasi todella pidetään. Odotan uusia kuviasi ja kuulun siihen joukkoon, joka silmäilee useamman postauksen kerrallaan. Kiitos niistä ja hyvää elokuun loppua! Palaisipa kuivat säät vielä.

  VastaaPoista
 21. Kiitos Liisa. Olen sanaton. Oikein hyvää elokuun loppua sinulle myös ja toivotaan, että sateet pitävät välillä taukoakin.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.