tiistai 27. elokuuta 2013

Tummaa korentokauneutta

Eilinen on punaisten juhlaa, tänään "areenan" täyttivät tummat syyskorennot joita oli kaikkialla niin ilmassa kuin maassakin.
Näollä korennoilla on niin monia värimuunnoksia kehitysvaiheesta riippuen, että en edes kuvittele selvittäni kaikkia. Sovitaan, että ne ovat tummia syyskorentoja... eikö niin ? ;)

Ne ovat pieniä vikkeliä tulitikunmittaisia, tuttavallisia olentoja jotka mielellään asettuvat kuvattaviksi. :) Aina ei tuo taustan valinta mene nappiin.Tässä häiritsee tuo korrenpaikka, mutta otin kuvan mukaan korentojen värien vuoksi.

Väriscaalan sekoittaa tämä tytönkorento, oisko okatyttö? 

Oiskohan huomenna vuorossa uusi väri=DD

14 kommenttia:

 1. On niitä vaan monenlaisia ja saitkin hienot kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä ja kun joka lajilla on omat muunnoksensa niin erilaisuutta löytyy =DD Kiitos Emileitha/Tarja

   Poista
 2. Samoissa touhuissa olin eilen ja tänään yritän uutta reissua. Parittelevia en tosin enää nähnyt.

  Mukavaa pikkulauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän alkaa olla viimeiset hetket näiden kuvaamiseen ja jopa kuvien saamiseen. Isotkaan ei enää lennä kuin hävittäjät vaan pysähtyvätkin joskus :) Kiitos Tillariina

   Poista
 3. Hienot kuvat. Kävin eilen myös kokeilemassa lammella josko sais korennoista kuvia, mutta eipäs suostuneet kuvattavaksi:)Mukavaa päivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isommat ovat hankalampia saada kuviin, mutta näitä pikkuisia tummia ja punaisia kyllä saa, jos ja kun ne vaan löytää. Ovat niin huomaamattomia. Onnea uusintayritykselle ja kiitos Kirsti.

   Poista
 4. Viime aurinkopäivinä minä myös kokeilin kuvata korentoja. Niitä kyllä lenteli, mutta ksannut ottaa. Ei ole tuommoista taitoa siihen, mitä sinulla.
  Kauniita nuo korennot ovat, todellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot ukot kyllä lentää eikä suostu lepäämään,mutta katseleppa näitä pieniä tummia ne pyrähtävät kyllä äkkiä pois, mutta palaavat takaisin melkein heti. Kiitos aimarii

   Poista
 5. Hienot kuvat! Minäkin seurasin yhtä isoa sinivihreää korentoa mökillä kamera kädessä, mutta se ei vain laskeutunut minnekään kuvattavaksi. Sinä saat niistä niin taitavia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on sellainen kaveri, että saa olla rutkasti onnea jos onnistuu kuvaan saamaan. Jos pysähtyy niin monesti jonnekin puuhun korkealle lehtien sekaan :(
   Vähissä ovat siniukonkuvat minullakin. Kiitos Saraheinä

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Nämä ovat Maitiaislahdenrannasta. Se on oikeastaan vielä parempi kuvauspaikka kuin lutakko, ainakin näin syyskesällä.

   Poista
 7. Hieno tumma sävy korennoissa! En ole ennen ajatellutkaan, että kesän kulkiessa syksyä kohti 'korentotilan' ottavat alku-ja loppukesää tummemmat lajit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuota ole itsekkään tullut ajatelleeksi, ei edes niin että samat korennot ei lennäkkään koko kesää ;) Tässä on oppinut melkoisesti viimevuosina. Kiitos Kaisa.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.