keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kuvauspaikkojen löytöretkeilyä.

Kiertelimme lähiseutuja uusia kuvauspaikkoja katsellen.


Ihastuttava rehevä pieni puro joka kiemurteli aivan tien vieressä, löytyi ihan fillarimatkan päästä, en vain ollut tuonne kertaakaan osunut. Voin vain kuvitella ensi kevään korentoretket. Nyt lenteli muutama pikakiitäjä joilla ei ollut aikaa kuvauksiin.


Näytää ihanteelliselle korentopaikalle.

Puro laskee isompaan veteen, eli tähän samaiseen Ruotsalaiseen jonka rantoja olen kolunnut monesta suunnasta. Nyynästenlahti tunnetaan hyvänä lintupaikkana, mutta kuvaaminen minun kalustollani lähes mahdotonta. Ranta on pitkälle ruohikkoinen ja matala. Paikka kuitenkin hyvin kaunis.


Näimme kuitenkin n. 90 kanadanhanhen laskeutuvan lahdelle ja perässä tuli vielä kaksi joutsenta. Komeaa oli katsellakkin.  Syksyinen tunnelma korostuu ehkä liikaakin kuvassa, sillä paksut pilvet seilasivat juuri sopivasti eteen.

18 kommenttia:

 1. Luonto on kaunista katseltavaa ja sinä jo ennakoit tulevaa..hyvä niin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvää aikaa tehdä uusia "aluevaltauksia"

   Poista
 2. Ympäristön tutkiminen kannattaa aina, pitää olla utelias kuin lapsi nähdäkseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aistit avoinna eteenpäin ja katsotaan mitä edestä löytyy ;)) Juuri näin... kiitos Ari

   Poista
 3. Mielenkiintoista tiedossa ensi kevääseen.....jos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä juuri, sitä odottaessa.... etsitään lisää ;)

   Poista
 4. Pienet metsäpurot ovat kiihottavia, jotenkin salaperäisiäkin "ottipaikkoja" luonnosta kiinnostuneelle, uteliaalle kuvan ottajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, salaperäisiä ja mielikuvitusta ruokkivia paikkoja, jotka ovat täynnä yllätyksiä. Kiitos mattisaisa.

   Poista
 5. Kiehtovan näköistä purolla näin syyspuolellakin, mitä sitten kevään tullessa:)
  Oli varmasti elämys nähdä noin suuren hanhiparven laskeutuminen ja vielä joutsenetkin, syksy on vaikka lämpötila kesälukemissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiehtovaa todellakin ja kevättä odotankin innolla. Tuo lintujen laskeutuminen oli tosiaan mahtava näky. Lämmintä ja aurinkoista on ollut ja samaa on luvassa ainakin loppuviikon.

   Poista
 6. Puromaisema näyttää kiinnostavalta ja juuri sopivan salaperäiseltä tutkittavaksi. Joskus ihan läheltä löytää uusia, kiehtovia retki- ja kuvauskohteita ja mikäs sen parempaa. Ei kasva hiilijalanjälki jos pääsee perille pyörällä tai kävellen....=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se tosiaan on. Monesti jää nämä lähitienoot huonommalle tutkimiselle, kun hamuaa aina jonnekkin pidemmälle. Nyt tutkitaan lähinurkat junnolla :)) Kiitos nainen.kuvastimessa.

   Poista
 7. Syksyä enteilee purovarren puissa lisääntyvä väritys, samoin tuo hanhiparvi. Purot ovat somia, niiden solinoita on nautinto kuunnella, saatikka sinun innostuneena valokuvaajana tarkkailla, mistä ja minkälaisia kuvia saisit napsittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen syksyn tulon jo aavistaa, varsinkin kuvia katsomalla. Tuolla luonnossa ei niinkään siihenkiinnitä huomiota, kun katselee kaikkea muuta ;). Kiitos aimarii

   Poista
 8. Upean puron löysit. Tuosta tulee varmasti vielä kuva jos toinenkin. Lähtötunnelmaa kuvissa. Lähtevät joutsenent lähtemistä empivien hanhien päällä kruunaavat kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletettavasti kyllä tulee ;)) Kiitos JPK

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.