maanantai 15. syyskuuta 2014

... jäisit siihen ystäväin...

... on hyvä näin...


Leppoisa aamupäivä auringossa suolammen rannalla, tämän kirjoukon seurassa. Se lenteli ympärilläni ajaen välillä muita pois, viivähti hetken vaatteissani, lennähti vähänmatkan päähän paikalleen lekuttelemaan.


24 kommenttia:

 1. Saitpa hienoja kuvia, ei helppoa saada kauniista lentäjästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Odotteluahan se vaatii, mutta tämä kirjoukonkorento on suhteellisen helppo saada lentokuviin koska tulee mieluusti siihen lähelle lekuttelemaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli, oli tosiaan hieno päivä.

   Poista
 3. Hieno lentokuva, harvoin noin hienon taustan saa korennolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan en ole ihan varma miksi tuo tausta on noin tasainen. Takana on lampi ja sen vastarannalla vaaleaa heinää, aurinko varmaan maalasi taustan :)) Kiitos seita

   Poista
 4. Hyviä hetkiä - taas tosi tarkat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyviä hetkiä, yksin metsälammen rannalla, ei mitään häiritsevää. Siinä vaan odottelee sopivaa tilannetta :) Kiitos Susanna

   Poista
 5. Taisi ihastua :)
  Uskon että olet onnellinen tuosta lentokuvasta, vaatii jonkinverran kärsivällisyyttä!
  Hienot kuvat, kaunis korento!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen onnellinen, sain monta lentokuvaa, enemmän kuin noita paikallaan oloja :) Mikäs siinä oli rannalla istua ja odotella. :)
   Kiitos Vikki

   Poista
 6. Kyllä on upeat kuvat, olen aina ihaillut näiden korentojen naamatauluja miten hienoja ne on....tällä vielä siipien kohdallakin upea kuvio :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne upean näköisiä, sellaisia menneisyyden olentoja. Mutta niin kiehtovia. Kiitos Hilkka

   Poista
 7. Tuula,
  fantastic! How did you get this flying dragonfly??? This picture is incredible!
  All my best
  Elisabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elisabeth Thank you. I stood on the beach and I was expecting that it will come close and ... photograph. I managed. OK, yes I it took the time to. ;)

   Poista
 8. Sudenkorento ei todellakaan ole maailman helpoin kuvattava. Uskomattoman upea lentokuva, ei voi muuta sanoa kuin, että nappiin osunut kuvapari...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PS. Ne ovat haastavia ja opettavat kärsivällisyyttä =DD

   Poista
 9. Upea lentokuva! Nämä ovatkin sellaisia lentopäivystäjiä, harvoin näkee ne jossain kasvilla lepäämässä. Se tuntuu kyllä aika hienolta kun tullaan tsekkaamaan tosi lähelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tillariina. Nämä viimeisemmät lentäjät, eivät enää ole aivan niin kiireisiä kuin kesällä. Eipä juuri näe ruskoukkoa oksilla lepäämässä nytkään, kirjoukko nyt on ihan kaikkien kaveri. ;)

   Poista
 10. Tekisin minäkin lähempää tuttavuutta tuommoisen korennon kanssa, mutta saahan sitä toivoa :) Lentokuva on täysosuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo onneksi oppinut olemaan suuremmin säikähtämättä kun korento tulee liki, sillä kirjoukko tosiaan tulee lähelle ;) Lentokuvan sain ihan rauhassa ottaa kun se tuli kohti ja pysähtyi hetkeksi välillä. Kiitos Pirkkoinkeri

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos Wiltteri, korento antoi hyvät mahdollisuudet ;)

   Poista
 12. Ohoh, sinäpä olet pysäyttänyt korennon lennossa! Minun kärsivällisyyteni eikä taitoni riitä moiseen.... Kiva yläkuva, koskelot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä tämä olisi jäänyt minulta haaveeksi, nyt korentojen kiireet ovat ohi ja ne malttavat jopa pysähdellä välillä. Kiitos Irmako

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.