lauantai 13. syyskuuta 2014

Viimepäivien satoa

Viimepäivinä on kamera havainnut monenlaista tallennettavaa.   Joista ehkäpä harmaahaikara erikoisempanaSe oli päästä "karkuun", kun en yhtään ollut varautunut moisen kuvan ottamiseen ja kamera oli kukkia kuvannut ;) Tämä kaveri kun ei juurikaan itsestään ääntä pidä ja kerro olemassa olostaan. Olin jo kääntynyt lähteäkseni pois, mutta tapani mukaan kurkistin vielä kerran taakseni....

Pystötiaisenkin näkeminen on aina iloinen hetki, niiden viserrys usein paljastaa olemassa olon, mutta kovin ovat piilossa vielä


Hyvää ja turvallista matkaa toivotellaan taas monille ystäville ja jäädään odottamaan paluuta.

Pajulinnut veikistelevät pensaikoissa
Lähes jokaisesta pusikosta kuuluu pensassirkun ääni. Monena päivänä (lähes koko kesän ) sitä houkuttelin esiin ja viimein onnisti. ;)


Peippoja hypähtelee tienvierustoilla, eivätkä ne ole kovinkaan arkoja.


Rantahiekalla nukkui isokoskeloita ja haaveilin kauniista hellyyttävästä kuvasta, hiipien rantaryteikössä, mutta joku ohikulkija osui kohdalle ja linnut siirtyivät veteen.


Siinähän niitä taas oli, melkoinen määrä kuvia. Monta mukavaa ainutkertaista hetkeä.

Ulkona pitäisi nytkin paistaa auringon, mutta pilvipeite vielä kummittelee edessä. Pian selkenee ja lämpiää joten oikein mukavaa viikonloppua ja nautitaan luonnosta siinä muodossa kun se itselle on mahdollista.

10 kommenttia:

 1. Harmaahaikaran minäkin bongasin purkkarireissullani. (blogilla).
  Seisoskeli rannalla kuin mikäkin patsas. Jopa minä onnistuin saamaan siitä kuvan;) Edeliset haikarakuvathan sainkin Heinolan lintutalolla ;)
  Kyllä sinulla on ollut taas komeita tirppakuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, hienoa että patsasteli sinulle, pääsit siihen tutustumaan paremmin ja oikeassa elementissään. Minä vaan lennossa olen nähnyt.
   Kiitos KooTee

   Poista
 2. Mukavasti ja taidolla olet tarkkailtu jälleen ympäristöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ari, taidosta en nyt tiedä, mutta hyvällä tuurilla ainakin ;))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Harry, nyt on ollut lintuja "tarjolla" ;)

   Poista
 4. Upeat kuvat - mukavaa viikonloppua sinulle :) Ronja

  VastaaPoista
 5. Mahtavia kuvia - upeita luontohetkiä sinulla on ollut!
  Enpä osannut odottaa enää harmaahaikarahavaintoa, vaikka onhan tässä niillä vielä aikaa. Itse en ole nähnyt yhtään yksilöä useampaan viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että tuulen kääntyessä pohjoiseen haikarat lähtee, jos kovin kylmenee. En kyllä uskonut niitä enää tänä kesänä näkeväni, etenkään tuolla kun ei sieltä ollut yhtään aiempaa havaintoa. Kiitos Susanna.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.