tiistai 14. lokakuuta 2014

Inspiroituu-haaste

Mielen Lumoa blogi heitti minua Inspiroituu- haasteella. Eikä siihen voi olla tarttumatta edes tällainen haasteita välttelevä bloggaajakaan. :)) Kiitos Intianminttu...

Haastaja on yksi vahvoista suosikeistani itsekkin ja mukana on jo muitakin ispiroitsijoitani. :)

Luonto on itselleni se kaikkein tärkein ja siellä sitten melkein kaikki :))
Pidän myös todella paljon blogeista joissa teksti soljuu kuvien välissä täydentäen niitä. Kertomukset ja tarinat vaikka kuvausretkistä antavat usein paljon enemmän kuin pelkkä kuva. Itsellä kun ei oikein ole tuota taitoa.
Siltä pohjalta valitsin nyt haastamani blogit

Ihan pimeetä.
Taattua hymyä lukiessa ja hiukkasen sitä omaakin haavetta maalla elämisestä. Maelkan hersyvien tekstien ja upeiden kuvien seurassa.

seita
Pitkäaikainen tuttavuus jonka seurassa olen virtuaalisesti melonut jo monet retket, tai tarponut hangessa unelma maisemissa. Hänen tekstinsä pitäisi joskus saada kirjan muotoon, niin loistavaa se on.

Pala taivasta, pala maata
Aito, rehellinen kerronta ja kuvat ovat tämän blogin mausteet. Huumorinhuuruinen hieman itseironinen kirjoitustyyli osuu minuun todella hyvin ja viihdyn Betunian seurassa päivä päivältä paremmin.

9 kommenttia:

 1. Kiitos Tuula rohkaisevista sanoista ja tunnustuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi mukavasta ja koukuttavasta blogistasi.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ilmaisin asiani vähän typerästi, joten yriitän uudestaan. Kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi Tuula!
  Tämä haaste täytyy miettiä kunnolla, sillä olen löytänyt jonkun uuden blogin, johon vasta tutustun paremmin. Eihän tämä mihinkään karkaa, jos vähän kestää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että otit haasteen vastaan ja mihinkään ei ole kiirettä ;))

   Poista
 4. Mielettömän kaunis maisema-kertakaikkiaan

  VastaaPoista
 5. Oma blogisi on huippua luontoblogien joukossa. Tykkään todella Toki erittäin hyviä ovat inspiroijasikin. Kuvasi on pala kauneinta syksyä, heleyttä ja valoa, sitäkin syksy voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii, hyviä ispiroivia blogeja on paljon, omasi siinä mukana. Kuinkahan kauan siitä jo onkaan kun ensimmäisen kerran blogiasi luin. Joskus Kalannin aikoina kuitenkin :))
   Tuon kuvan sain kait lokakuun kauneimpana päivänä, oli fiiliskin korkealla joten kuvaaminen helppoa... aina ei niin ole.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.