tiistai 28. lokakuuta 2014

Syksyn eka hömötiainen

Pari iloista hömötiaista oli ilmestynyt mökkiruokinnalle. Hetken siinä toivoi nähneensä viitatiaisen, kun niitä niin kovin näihinkin maisemiin toivotaan, mutta hyvä oli hömppäkin ;)


Vettä sateli juuri parahiksi, mutta enhän minä malttanut jättää yrittämättä.

12 kommenttia:

 1. Kyllä kannatti vettä sietää. Meidän ruokinta-automaatti oli mystisesti maassa eilen. Naru ei ollut kuitenkaan poikki. Se roikkuu vieläkin paikoillaan. Asiaa selvitellään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, joku avannut solmut... salapoliisi tutkimukset käyttöön nyt :) Jouduin itse vaihtamaan narut ensin rautalankoihin ja sitten muoviset automaatit metallisiin, sen ihanan söpöläisen kärpän vuoksi. Lopulta siirrettiin ruokinta kauemmas tutusta paikasta. Kyllä nämä luontokappaleet antavat viihdykettä :))

   Poista
 2. Kyllä nämä hömötintit kannatta tarkasti katsoa. Viitatinttejä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivonkin, että onnistun pääsemään mökille kaunimmalla ilmalla jos saisi parempia kuvia, sillä hieman mietityttää se toinen hömötintti, oisko kuitenkin viittis. Todistusaineistoa kootaan :))

   Poista
 3. Hömöt on sympaattisia lintuja. Metsässäkin tulevat lähelle kulkijaa ihmettelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella symppiksiä ovat touhuineen ja todella rohkeita. Samaan rohkeus"luokkaan" laskisin myös sinitiaisen ja kuusitiaisen, ainakin pienellä tutustumisella. ;)

   Poista
 4. Viikko sitten, niiden pakkasten aikaan, lintulauta täyttyi ruokailijoista, tiaisista mustarastaaseen ja närheen, mutta hömöä en nähnyt...

  Niin kaunis valkoisissaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis lintu se on, mukava seurailtava. Toivottavasti löytää tiensä sinunkin lintulaudallesi. Tosin ei minullakaan täällä kaupungissa höppiä näy :(

   Poista
 5. Ihana hömppä :-)

  Pimeiden aamujen ja iltojen vuoksi näen lintujen ruokintapaikalle vain viikonloppuisin. Täytyypä viikonloppuna päivystää ja seurata, kuka siellä siemenet syö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuna haaveilen minäkin pääseväni tuonne mökin maisemiin, täällä kaupungissa ei ole hömötiaisia piharuokinnalla näkynyt.( toinen seurattava on tuo pähkinänakkeli joka kiertelee täällä lintulaudoilla. On tämä jännää ;))

   Poista
 6. Hömötintit on niin sieviä. Tänne pihaan niitä on tullut jo runsaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on siellä niin ihanat rauhalliset olot, että ei ihme kun linnut viihtyvät. :)

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.