sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kevättä se enteilee...

... vaikka talvi vasta aloittelee. ;)
Viherpeipotkin ovat varustautumassa jo juhlapukuihinsa.


Parhaillaan ulkona puhaltelee kylmä koilistuuli ja on mukavasti pakkastakin -12. Ihan ensimmäinen ajatus ei ole lähteä ulos kameran kanssa, mutta jos tunnin parin päästä sitten......:)

10 kommenttia:

 1. Kyllä sitä kummasti alkaa tässä vuoden alussa olemaan kevättä rinnassa! :D
  Jos kohta ostaisi ensimmäisen tulppaanikimpun.. lalallaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei sitä tarvitse kuin auringon pilkahtaa niin jo on kevät mielessä, vaikka mittari mäyttäsi -30. :)) Toisaalta kuukauden päästä on jo kynttilänpäivä ja "kevättä kynttelistä".

   Poista
 2. Sielläkö jo kevään merkkejä? Tällä alkaa talvi olla kovimmillaan. Lunta niin ettei mihinkään meinaa mahtua, pakkasiakin ihan riittävästi. Vaan aurinko yrittää ilmestyä silloin tällöin taivaanrannalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vielä sellainen on/off tilanne tuon talven kanssa, pakkasta kyllä on päivä pari kerrallaan, mutta lunta vajaa 10cm. Jäisiä polkuja ja katuja kyllä riittää. :))

   Poista
 3. Meillä taitaa olla samanlinen tilanne talven kanssa. Kova tuuli lennättää vähäistä lunta, jota saattaa olla viitisen senttiä. Pakkastakin on huomiselle luvassa toistakymmentä astetta. Mutta kevättä kohti ollaan menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna kova pakkanen, joka lentää seuraavana päivänä taa pyllylleen, sitähän tämä on ollut, mutta.... tulee se aurinkokin vielä :))

   Poista
 4. Täällä talvi senkun kovenee, lunta tullu jo kovasti. Pakkasta on huomisellekki luvattu reilu kakskytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että kaikkialla muualla on upeat hanget paitsi täällä :). Eihän se tietenkään niin ole ja tulee sitä vielä tännekkin, lunta siis.

   Poista
 5. Oli pakko lähteä ulos, kun tilhien näkeminen niin poltteli, näinkin. En vain saanut oikein kuvattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttelee ne tilhet täälläkin, varsinkin sen eilisen parven löytymisen jälkeen, mutta kun ei ole marjoja ne vielä kiertelee. Vein ruokinnoille pakastettuja pihlajanmarjoja houkuttimiksi jos vaikka huomaisivat. ;)

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.