lauantai 25. huhtikuuta 2015

Vielä riittää nälkäisiä

Eilisen illan käynti ruokinnalla osoitti, että eipä juurikaan ole linnut vähentyneet, lajit vaan muuttuvat. Kuhina oli valtava kun vähintään viitisenkymmentä pikkusiivekästä sujahteli ympäriinsä.
Punatulkkuja, viherpeippoja, vihervarpusia, talitiaisia, käpytikkoja, rautiaisia, peippoja nähtiin tuolla käynnillä.


Varsinkin punatulkkujen suuri määrä ilahdutti ja laulurastaitten konsertti. ;)

6 kommenttia:

 1. Jopas on ruokailijoita ♥ Meillä ei tänä talvena ruoka kelvannut linnuille vaikka oli mitä herkkua tarjolla. Samaa valitti naapurusto, olikohan liikaa tarjolla. Lopulta musersin talit maahan ja kyllä harakalle kelpasi. lintuhan se on harakkakin =) Piilotti viimeistä murusta myöten jemmoihinsa. Ensi kesänä kasvaakin sitten auringonkukkia mitä ihmeellisimmissä paikoissa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä tuolla mökkiruokinnalla varsinkin, kaikki tarjottavat kelpasivat. Tosin sellaista järjestelyä ei olisi mihinkään pihamaalle oikein saanutkaan. Sinulla on jännittävät ajat edessä kun seuraat mihin nousee auringonkukkia. :))

   Poista
 2. Onpa suosittu ruokapaikka. Kyllä punatulkkukoiras on kaunis lintu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sillä ollut tilaus ja sama meno tuntuu jatkuvan. Tänään istuin siinä vieressä ja laskin yhdellä katseella 14 punatulkkua. Muita en edes yrittänyt laskea. Toivottavasti punatulkkuja olisi sitten joulunaikaankin.

   Poista
 3. Onpa ihana näky! Meiltä löytyi autotallista vielä yksi pussi siemeniä. Se uppoaa pikkuvarpusten ja fasaanien nokkiin. Melko vaatimaton lajivalikoima siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näky oli tosiaan ihana, tänään vielä auringon lämmössä mukavampaa. Jopa hömötiainen poikkesi pikaisesti aterialla.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.