lauantai 16. toukokuuta 2015

Taas linnut laulujansa visertää kauniisti...

Ne palasivat jo, ihanat tuskallisen vaikeasti tunnistettavat pikkuiset lintuset. Joka kevätkö ne pitää uudelleen opetella ;)


Ainoankaan lajimäärityksestä en mene takuuseen, mutta ei se niiden suloisuutta suinkaan kadota.

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen, mikä lienee. Samanlainen oli eilen aamulla etsimässä ruokaa pihalla ja kaverina yhtä pikkuinen vähän varpusen näköinen. Olisi kiva tietää laji:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne ihania pikkuisia, vaikka jäisivät ilman nimeä. Kuitenkin haluaisin kyllä tietää ja tuntea. :)
   Tarkistappa olisiko pensastasku, on ainakin selästään hieman varpussen oloinen. :)

   Poista
 2. Mä oon aivan urpo näiden pienten harmaa-beige-vaalea sävyisten tipujen kanssa. Onkohan tuo eka se tiltaltti? Olen koko illan etsinyt yhdelle linnulle nimeä, jonka kuvasin kaukaa aika epäselvästi. Ei löydy. Kiva setti sulla tuossa joka tapauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vihertävänrusehtavat silmäkulmaviiruiset on kyllä niin hankalia. En mä ymmärrä miten joku voi heti ensisilmäyksellä tunnistaa... :)

   Poista
 3. Tässä vaiheessa kannattaa kysyä bongariystävältä: "Mikä se lintu on, joka on niinku vihertävän harmaanruskea mutta mahasta vaaleampi? Ai millanen pyrstö, no en huomannu katsoa enkä nokkaakaan. Mikä se siis oli?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Joo ja sit ne kysyy: "Onkos sulla kuvaa siitä?" Onhan mulla, mutta ei siitä saa selvää, kun se on suoraan altapäin. :)))
   Pitänee tyytyä tunnistuksessa tähän: "Jos se on vedessä, se on sorsa, jos se on taivaalla se on joku muu tai sorsa" :)))

   Poista
 4. Pajulintuna minä tuommoisenn juuri kuvasin. Vaan en ole varma, lintukirjoista katsoin.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.