lauantai 27. kesäkuuta 2015

Sinisiivet ovat lennossa

Vanhalla hiekkakuopalla lämpimässä auringossa lenteli runsaasti sinisiipiä tänään.
Niittysini

Hopeasini

Niittysini
Nuo ehdin kuvata, ennenkuin pilvet peittivät auringon. Niittysiniä oli ehkä runsaimmin. Korentoja oli myös ilmassa, mutta korkealla puiden latvoissa.

12 kommenttia:

 1. Täälläkin joitakin perhosia lihoittelee, pitäisi varmaan kuvata tarkemmin mitä ovat. Hyvät kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kuvaat, eikä mitään "pitäisi" ;) Olisi kiva nähdä millaisia perhosia siellä asustelee. Kiitos Ari.

   Poista
 2. Kauniita perhoskuvia. Täällä ei paljoa perhosia ole nytkään. Sen sijaan pieniä sudenkorentoja on rantapolun varsi täynnä, mutta ovat alati liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähissä ovat olleet niin perhoset kuin korennotkin. Jospa nyt näinä lämpiminä päivinä jokunen ilmaantuisi.

   Poista
 3. Ihania perhosia. Tänään istuin Marja-Leenan kanssa pari tuntia kaffeilla Siltasaaressa ja mietimme missä mahdat olla kuvailemassa, siis olet mielessämme:-) Viikolla suuntaamme taas molemmat mökeille kun taitaaa tuo sääkin muuttua hiukka parempaan suuntaan. Hyviä bongailuja sinulle :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilkka. Kyllähän tekin ajatuksissa olette, näillä nurkillahan minä liikun. Tosi harvoin kaupungilla. ;) Kerro terveiset Marja-Leenalle ja oikein mukavia mökkipäiviä kummallekkin. Palaillaan....

   Poista
 4. Perhoset ovat vallan harvinaisia nyt blogeissa. Aamulla näin yhden liihottelevan pihalla ja tuli jotenkin välittömästi kesäinen olo. Taidanpa lähteä niitä vartin päästä katsomaan. Mukavaa helleviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähissä ne tai ainakin hyvin piilossa, jossain metsäteillä tuulta paossa. :) Toisaalta auroraa lentaa vielä "paljon", ainakin enemmän kuin viime kesänä:) ja ihan uusia tuttavuuksia on tullut vastaan, mutta heikosti kuviin. Mukavaa viikkoa sinulle myös.

   Poista
 5. Jotain perhosia on tullut vastaan mutta tuntuu, että niitä ei vaan tuolla luonnossa ole. Noita sinisiipiä ei ole tullut vastaan vielä tänä kesänä yhtään. (tosin olen liikkunut vain tässä lähi ympäristössä) Hyvä kun joku onnistuu.

  VastaaPoista
 6. Harry, onpa mukava "nähdä" Sinisiivet on olleet metsäteillä ja noilla sorakuopilla jospa loppukesän lajit tulisivat jo enemmän esiinkin. Mukavia lähiretkiä ja muutenkin kaikkea hyvää.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.