perjantai 14. elokuuta 2015

Hymyä huuliin

Nyt vien teidät ihan toisenlaiseen luontoon. Mennään Dorkin puistoon. Se on Heinolan rautatieaseman vieressä ihan lintutalon naapurissa, paikka jossa väkisinkin tulee hyvä mieli.
ITE-taiteilija Vesa Ryynänen on loihtinut puistoon pysyvän näyttelyn ja uskokaa pois siltä mieheltä ei mielikuvitus lopu. :)
Vesalle on aarteita kaikki ne "roskat" joita me heitämme kelvottomina menemään. Katseleppa vaan mistä kaikesta teokset onkaan rakennettu.
Löysin monta suosikkiani, mutta aina se vaan muuttui matkan varrella. Ehkä tämä olisi yksi niistä, johtuen ajankohtaisuudesta ja oivalluksesta. teoksen nimi on paras. ;)"Banaaninkuori on ihmiskunnalle yhtä tärkeä, kuin hyvinvointivaltio A Stubbille" Vesa Ryynänen 2014

Ei kaikki ole yhteiskunnallista sanomaa välitävia teoksia,.... ainakaan ihan suoraan. Vai mitä mieltä olet "Insinöörin Viagrasta"

Klikkaa toki isommaksi ;)

Jimi Henririx voudelta 2007 soittelee vielä yhtä kauniiti tänäkin vuonna.


Hänetkin saa suuremmaksi.
Paljon, paljon enemmän voi katsella halutessaan Vesan omilta sivuilta
 http://ite-vaananen.net/Ajankohtaista.php
Laitoin tuon ajankohtaisen sivun linkkiin, oikeastaan sen alkusivun kuvien vuoksi. ;))
Kun käyt Heinolassa kannattaa poiketa, tuonne ei ole aukioloaikoja, se on aina auki. :)

4 kommenttia:

 1. Nämä kivoja kun menee avoimin mielin niin aina löytyy jotain kivaa ja kenties myös kuvattavaa. Tuolla ei ilmeisesti ollut kuvauskieltoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dorkin puisto on avoin paikka, en ole milloinkaan kohdannut siellä minkäänlaisia kieltoja. Muutama vuosi sitten Vesan kanssa juttelinkin kuvaamisesta ja ei tuo mitään kieltävää maininnut. :)

   Poista
 2. Hauskaa settiä, mutta en uskalla klikata tuota yhtä kuvaa isommaksi.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.