maanantai 14. joulukuuta 2015

Se oli silloin kun oli talvi

13.12. 2010. Pakko kaivaa jotakin vanhaa, kun uudet yhä odottavat tuolla jossakin ulkona. Sinne ovat jääneet myöskin patikointiretket, jonnekkin tulevaisuuteen. Pelkkää saamattomuuttahan se on, ei johdu keleistä... en ainakaan tunnusta.Eiköhän tämä tästä taas piristy.

12 kommenttia:

 1. Ei ainaiset harmaat sadesäät innosta ulkoilemaan. Mutta heti, kun kirkastuu, niipa retket on mielessä, eikö?
  Talvi viivyttelee. Ei viiteen vuoteen ole ollut siellä tähän aikaan talvikelejä? Kuvasi on talvinen, joki höyryää vain virratessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli pikkuinen pakkanen ja sellainen lumenhärme maassa niin jopas veti meikäläinen töppöset jalkaan ja lenkille. No pimeäähän se oli, mutta pääasia, että muutama kilometri tuli käveltyä, enkä sentään uupunut. Kyllä se tästä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Virtaava vesi on pakkaskeleillä todella kaunista katseltavaa

   Poista
 3. Onneksi on kuvat joiden myötä palata kauniisiin päiviin. Toivottovasti talvi tulee vielä Etelä-Suomeenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tulee, en epäile hetkeäkään. Voi tulla vielä kovakin talvi.

   Poista
 4. Preciosa foto, felicidades y un abrazo desde un blog amigo como Plantukis

  VastaaPoista
 5. Ei se meitä haittaa, joilla on vanhat kuvat tallessa. Sinunkin kuvasi rupesivat viikko sitten kiinnostamaan vielä enemmän, kun minulle selvisi isänkin juuret Paasosta. Jos vain terveyttä riittää, niin sinne täytyy Ninnin kanssa tehdä kuvaretki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Paaso on todella mielenkiintoinen historialtaan. Harmi kun jätin tutkimisen silloin kesken. Siinä kosken rannoilla on pieniä palasia vielä tallella Paasonkartanon suuruudesta. Toivottavasti jaksatte lähteä ja toivottavasti löydätte Pentti Rautkosken joka on kirjoittanut jonkin kirjankin Paasosta.

   Poista
 6. Kyllä varmasti vielä on edessä nättejä talvikelejä. Meitä nyt koetellaan näin vesisateilla ja plussakeleillä. Kunto on päässyt rapistumaan kun kävelyt vähissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin uskotaan, että vielä valitellaan kylmää ja lunta... toivotaan ainakin niin. Kyllä se kunto nopeasti rapistuu, jos vaan "joutuu" sisällä olemaan, pakkoliikunta on edessä. :)

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.