sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Mitäs jos vaikka?

Nyt olisi ne hetket, jolloin voisi tehdä talvipäivämakkaranpaisto auringonihailuretken mökkimaisemiin. Kyllä se niin kutsuvalle näyttää... mutta totuus on hyytävän kylmää. Tuolta selältä käy kylmä viima niin kova, ettei linnutkaan tarkene ruokinnalla.
Parin viikon päästä olisi pihabongaus ja silloin olisi tarkoitus nautiskella. Millaiseksikohan tämä tammikuun lopun sää muuttuukaan?Nähtäväksi jää, vai uskaltaako joku ennustaa :)


Tuota selän jäätilannetta jos joku tarkastelisi ja tekisi sinne vaikka retkiluisteluradan ja muutakin voisi kehitellä.


Aika kaukana ovat nuo ihmiset tuolla selällä, arviolta 700-1000 mertrin päässä rannasta. Ihan ei apuun ehtisi jos jää pettäisi.

14 kommenttia:

 1. Jotenkin jäänyt päälle sellainen mielikuva, että pihabongausviikonloppu ei ole ollut säänpuolesta hyvä! Toivottavasti nyt onnistaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo on, toivoa voi mutta eipä se juuri auta. Kunhan ei nyt ihan myräkäksi alkaisi.

   Poista
 2. Ensi viikon lopulla lauhtuu. Mutta sittenpä en lupaa enää aurinkoa, välttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sää on se mikä on ja siihen on tyytyminen. Poutasää olisi mukava tai ainakin lähes pouta, etten nyt liian vaativaksi alkaisi. ;)

   Poista
 3. Kyllä on kauniita kuvia ja jää kestää! Tulisi vain vähän leudompaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaunista se on nyt kaikkialla ja keväiselle tuntuu pakkasista huolimatta. Lauhempaahan sitä on nyt luvattu, mutta se tietää pilvistyvää ja mitä ilmeisemmin lunta lisää.

   Poista
 4. Hienot tunnelmat ja kuvat jälleen, kyllä jää varmaan jo kestää, merikin on jo jäässä ainakin rannikolta..

  VastaaPoista
 5. Maravillosas fotos, como siempre. Felicidades. Un abrazo desde Plantukis

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ihan liian kylmää kun tuuli nipistelee posket ja sormenpäät jäähän. Aurinkoisina päivinä on kirkkautta ja kimallusta joka puolella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taidan olla joku pakkasakka kun nautin näistä pakkaskeleistä ja tuosta matalalta loistavasta valosta. Kait siihen on jo muksuna kasvanut. Toisaalta myös leudommat keväiset aurinkoiset päivät ovat mukavia... hmmm kait sää kuin sää paitsi helle :)

   Poista
 7. Kylmällä lämmin makkara lämmittää ja maistuu hyvälle. Mitä tulee ennustukseen, niin siihen en osaa ottaa kantaa. Ei tunnu noi asiantuntijatkaan tietävän. Sais pakkanen hellittää ainakin tonne kympin pintaan niin ei kävis hengityksen päälle. Ai niin, hieno valo kuvissa ja tunnelmassakaan ei moitittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki tuo on hankalaa kun pakkanen käy hengityksen päälle ja siten hankaloittaa elämää. Mutta kyllä se kohta helpottaa ja tulee kevät ja loska ;)
   Noihin sääennusteisiin ei kannata tuijottaa, sillä sää muuttuu niin paljon ihan pienelläkin alueella, että sitä on ihan mahdoton tarkkaan ennustaa. Tästäkin kun lähden mökille niin siellä on huomattavasti talvisempaa, lunta enemmän ja pakkastakin reilummin ja matkaa vain 10 km saman kaupungin alueella.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.