torstai 19. tammikuuta 2017

Pitkä harmaa lähes kuvaton aika on ohi.

Niin se on mennyt, aika nimittäin. "Aika kuluu aatellessa päivät päätä käännellessä"
Ei ole mitään erikoista syytä hiljaisuuteen ollut, ihan vaan saamattomuuden syytä.Oli täällä talvikin muutaman päivän, tuossa loppiaisen tienoilla. Nyt on taas keväiset kelit ja ei ollenkaan noin valkoista.


Kameran ulkoiluttaminenkin on ollut vähäistä, tai onhan se kamera mukana , mutta kuvia ei kovin paljoa ole tullut.


Elikkäs olen yhä olemassa ja lueskelen teidän blogejanne, Suunnittelen, siis haaveilen keväisestä patikkaretkestä ja kesällä sitten korennot ja perhoset.
Ensin odotetaan, että tulisi talvi. :)

17 kommenttia:

 1. Mukava, kun tulit takaisin bloggaamaan :)
  Kuvat ovat ihania. Pyrstötiaiset ovat yksiä suosikkilintujani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. On tämä blogimaailma aivan omansa, ainutlaatuinen. :) Lueskelin vanhoja postauksia vuosien takaa ja huomasin, miten omat postaukset olivat muuttuneet. Mukavalta tuntuu palaaminen.

   Poista
 2. Juuuu jaaa vai sinäkin olet viettänyt kaamosta, pirteillä kuvilla avasit kauden;)
  ps. mikä se minun korento on oikeasti, nimi tuli hieman hatusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummasyyskorento naaras.Tuli tosiaan vietettyä "kaamosta", pahuksen harmaata ja lumetonta on ollut. No katsotaan tämä talvi loppuun, eiköhän sitä vielä hytistä pakkasissakin ja kahlata lumessa. ;)

   Poista
 3. Kiitos täytyy korjata ja lisäksi toivoa sitä talven tuloa.

  VastaaPoista
 4. Heip miekin heti aloin tavaamaan tekstiäsi, vähän taitaa olla monen kaamos loppumassa, kylmää voi olla vielä pitkään ja monenlaista kuravelli-ja lumikeliä, tääl rannikolla ei useinkaan ole kunnon talven tuntua, nyt tosin hiukan on lunta ja pari pakkasastetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Anni, olit erityisesti moneen kertaan mielessäni tuon tauon aikana. Toivottavasti saat tekstistä selvää. Mukavaa talven jatkoa ja kyllä se tästä. :)

   Poista
  2. Hei, olipa mukava lukea siun mietteitä,niin joku ihminen jää muistin lokeroihin, sinä olet yksi niistä joita miekin aattelen, ehkä sekin surullinen menetyksesi jäi mieleeni ja tunnen kuin itse olisin ollut mukana koettelemuksessasi, outo tunne joka vieläkin valtaa mieleni, kun tässä siulle kirjoitan.
   Mie olen muuttotouhuja aloittelemassa, pienenpään esteettömään ikääntyvien ihmisten kerrostaloon on aika lähteä, kun tää lähiystävä sairastui syöpään eikä enää ole miun tuki ja turva.
   Mut elämä kulkee polkujaan ja me mukana kuka mitenkin ajan virrassa, vanheten heikentyen mut mieli virkkuna, muuten ei mikään onnistu.

   Poista
  3. Näinhän se on Anni. Vanhuus tulee meille kaikille, jotka olemme pitkän elämän saaneet. Kuten sanoit kukin voimiensa mukaan. Onnea sinulle muuttotouhuihisi, uusi aika alkaa siellä ja on monta sellaista seikkaa edessä jotka myös antavat voimia eteenpäin.

   Poista
 5. Aurinko herättelee talviunilta :) Talvehtivilla joutsenilla on ollut varmaan hyvät oltavat kun ei ole ollut paljon pakkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan pakkaset kiusanneet. Loppiaisen tienoilla pari päivää, mutta siinä se sitten olikin. Nyt on lämpöasteita +2.6, joten tarkenevat kyllä.

   Poista
 6. Ihan liian pitkään aikaan ei ole tullut moikattua Tuulaa! Iso kevättalventuoksuinen halaus sinulle! Odotan kärsivällisesti uusia kuvia talven selän taittumisesta. Voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että olet jaksanut odotella. Kävin kyllä lukemassa kuulumisianne. Kyllä nyt on taas niin keväistä, vaikka aurinkoa ei näykkään, lämmintä plussan puolella. Tulee ne pakkasetkin vielä, uskoisin... saa nähdä miten sitten kevät etenee. Kiitos halauksista ja luja rutistus myös sinulle. Kaikkea hyvää koko poppoolle ja nautinnollisia kevättalvisia hetkiä. Kohtahan se on jo kynttilänpäiväkin ja valo alkaa lisääntyä vauhdilla.

   Poista
 7. Komeat kuvat sait otettua! Mukava kuulla sinusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavalta tuntuu, kun olette olemassa yhä, vaikka niin laiskasti olen mukana ollut. Kiitos Sussi.

   Poista
 8. Ihanat ja valoisat tunnelmat ja lintukuvat taas Tiitsa 💜 Olen itsekin laiskunut ja osasyynä on ikuisuusprojekti nimeltä kArintie, jossa välillä laiskotellaan ja välillä muka aherretaan:) Mukavaa talven jatkoa, kiva että olet jälleen täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irja, mukavaa olla taas täällä ja iloa ja riemua sinulle ikuisuusprojektiisi ja muutenkin kevääseen. Poikkeile.

   Poista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.