maanantai 7. lokakuuta 2019

Maailma on kaunis...

.. ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille.
 Niinpä niin en voisi kuvitella asuvani ilman näitä neljää vuodenaikaa. Jokaisella on oma erityisyytensä,
Nyt on nautittu mahtavasta ruskasta, vaikkakaan ei niin kovin aurinkoisista syyspäivistä. Pian kauniit kuurankukat ilmestyvät polkujemme varrrelle.
Maailma on täynnä pieniä ihmeitä, näemme niitä kaikki, mutta huomaammeko.


Ehkäpä jatkossa koetankin keskittyä huomaamaan niitä pieniä ihmeitä... Kiipeän tuonne kalliolle ja kurkista tuosta vaaleasta aukosta.Täällä ollaan ja kurkitaan.  Sieltä pilkistää lampi. Pikkuinen Lintutalon suosittu sorsa ja joutsenlampi.
Alapuolella lammenranna ruskaa.Vielä viimeiset kallionauhuksetkin kukkivat tuossa kallion vierellä. Perhoset ovat jo poissa, eikä mitään muutakaan öttiäistä näkynyt.7 kommenttia:

 1. Mahtavat syysvärit!
  Yritän omaksua sinulta tuota positiivista asennetta kylmimpään vuodenaikaan. Se on minulle aina haasteellista. Mutta yritän löytää nautinnon aiheita silloinkin :-)

  Kiitos positiivisesta kirjoituksesta!

  VastaaPoista

 2. Beautiful autumn colors wonderful photos.

  VastaaPoista
 3. Öttiäiskuvat jäivät vähiin, en tiedä miksi...No, kun niiden lintujen perässä piti olla jatkuvasti! Ehkä niin. Tänään on pakko ottaa töiden jälkeen päikkärit. Ihan hurjan väsynyt olo. Tulisi muutama mukavan valoisa päivä, vielä ehtisi juuri ja juuri ruskakuvia ottamaan.

  VastaaPoista
 4. Olen niin samaa mieltä kanssasi. Maailmasi, kuten minunkin on kaunis.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä, niin kauniit kuvat!

  Nyt on kuurankukkiakin:)

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Meillä pensasaidassa ikkunan alla paljon punaista väriä ja kymmeniä tilhiä. Nyt odotan, että Tiitsa kuvaisi ja tekisi niistä postauksen. Se on niin kaunis lintu.

  VastaaPoista

Pidän kommenteista ne ovat blogin suola, mutta valitan anonyymina ei enää voi kommentoida. Syy on roskapostin.